دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Dr.-Ing. Karl-Heinz Borowski (auth.)
سری: Wissenschaftliche Normung 5
ISBN (شابک) : 9783540027744, 9783642487354
ناشر: Springer-Verlag Berlin Heidelberg
سال نشر: 1961
تعداد صفحات: 114
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 4 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب سیستم مدولار در فناوری: مهندسی، عمومی
در صورت تبدیل فایل کتاب Das Baukastensystem in der Technik به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب سیستم مدولار در فناوری نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
سیستم ماژولار آنقدر در صنعت شناخته شده است که ممکن است بپرسیم نوشتن یک مونوگراف روی آن چیست. از ادراک طبیعی عنصری شدن و ترکیب برخاسته است و از آغاز قرن حاضر آگاهانه به اشکال مختلف تحقق یافته است. در حقیقت بسیار قدیمی تر است و تکمیل عالی خود را در سیستم حروف و اعداد نشان می دهد. اگر پس از آن از رشد فکری به ساخت و ساز، به اسباب بازی ها، به دستگاه ها و ماشین ها و در نتیجه به خلاقیت فنی آگاهانه جهش کرد، باید در مورد ماهیت این سیستم که به نام کیت ساخت و ساز کودکان نامگذاری شده است فکر کنیم. مانند ترکیباتی که به صورت نظری در جلد 3 این مجموعه توسط A. N ASVYTIS به آن پرداخته شده است، این ملاحظات متعلق به سری \"Scientific Standardization\" است زیرا سیستم مدولار مبتنی بر ترکیبات یک شکل مهم و منحصر به فرد از استانداردسازی است. این انحلال آگاهانه اشیاء کلی نگر را به عناصری می آموزد که تا حد امکان در ترکیب های دیگر تکرار می شوند. در نتیجه، آنها تولید اقتصادی را در مقادیر زیاد و قابلیت تعویض برای استفاده همه جانبه با قطعات استاندارد DIN به اشتراک می گذارند. اگر این اصل سازماندهی درست در کل کار فنی اجرا شود، آنگاه بسط سیستماتیک آن به یک تئوری طراحی کلی کمک می کند و با توجه تخصصی هر بخش مقابله می کند.
Das Baukastensystem ist in der Industrie so bekannt., daß man fragen könnte, wel~hen Sinn es habe, darüber eine Monographie zu schreiben. Entsprungen ist es der natürlichen Anschauung über Elemen tarisierung und Kombination und seit der Jahrhundertwende ist es be wußt in mannigfachen Formen verwirklicht worden. In Wirklichkeit ist es viel älter und zeigt seine großartige Vollendung im System der Buchstaben und Zahlen. Sprang es dann aus der geistigen Entwicklung zum Bau, zum Spielzeug, zu Geräten und Maschinen und damit zum bewußten technischen Schaffen über, so mußte es sich lohnen, über das Wesen dieses nach dem Kinderbaukasten benannten Systems nachzudenken. Diese Betrachtung gehört wie die in Heft 3 dieser Schriftenreihe von A. N ASVYTIS mehr theoretisch behandelte Kom bina torik in die Schriften reihe "Wissenschaftliche Normung", weil das auf der Kombinatorik aufbauende Baukastensystem eine bedeutsame und eigenartige Form der Normung ist. Es lehrt die bewußte Auflösung ganzheitlich gesehener Gegenstände in Elemente, die sich in möglichst vielen anderen Kombi nationen wiederholen. Dadurch teilen sie mit den DIN-Normteilen die wirtschaftliche Herstellung in großen Mengen und die Austauschbarkeit zwecks vielseitiger Verwendung. Geht dieses Ordnungsprinzip quer durch das gesamte technische Schaffen, so liefert seine systematische Durcharbeitung einen Beitrag zu einer allgemeinen Konstruktionslehre und wirkt der spezialisierten Betrachtung der einzelnen Sparten entgegen.
Front Matter....Pages N2-VIII
Die Aufgabe....Pages 1-1
Der Spielzeugbaukasten als Vorbild....Pages 1-7
Das Wesen der Bausteine....Pages 7-14
Definition des Baukastensystems....Pages 14-22
Welche Besonderheiten ergeben sich durch die Benutzung des Baukastensystems in der Technik?....Pages 22-27
Ordnung der Baukästen....Pages 28-45
Die Entwicklung des Baukastens....Pages 45-56
Baukastensystem und Normung....Pages 56-60
Definitionen und Literaturverzeichnis....Pages 60-63
Back Matter....Pages 64-106