دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Lorenzo Pubblici
سری:
ISBN (شابک) : 8884534372, 9788884534378
ناشر: Firenze University Press
سال نشر: 2007
تعداد صفحات: 272
زبان: Italian
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 3 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Dal Caucaso al Mar d'Azov: l'impatto dell'invasione mongola in Caucasia fra nomadismo e società sedentaria, 1204-1295 به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب از قفقاز تا دریای آزوف: تأثیر حمله مغولها به قفقاز بین عشایری و جامعه بی تحرک ، 1204-1295 نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب تلاشی است تا - با مطالعه منابع مکتوب - یکی از چهره های متعدد تاریخ پیچیده مغول را به بعد تاریخی آن برساند. این منطقه بر تسلط مغول در قفقاز متمرکز است که به عنوان منطقه ای در نظر گرفته می شود که از دریای آزوف به سمت گرجستان مدرن می رود. دوره تسلط مغول موقعیت منحصر به فردی نبود که در طی آن فرهنگ های بی تحرک و تمدن های عشایری با هم ارتباط برقرار کنند. اما تنها پس از این رویداد بود که قفقاز تحت یک قدرت منسجم از یک نظام سیاسی متحد قرار گرفت که شخصیت هر دو مدل اجتماعی را در خود محصور کرد. پیدایش این فرآیند و نتایج آن هدف اصلی این کتاب است.
This book is the attempt to bring - through the study of the written sources - one of the many faces of the complex Mongol history to its historical dimension. It concentrates on the Mongol dominion in Caucasia, considered as the area that goes from the Azov Sea down to modern Georgia. The period of the Mongol dominion was not the unique occasion during which sedentaries cultures and nomad civilizations came to interact; but it was only after this event that Caucasia underwent a coherent power of a united political system which enclosed in itself the character of both the social models. The genesis of this process and its results are the main object of this book.