دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: [1ra ed.]
نویسندگان: Raúl Ornelas / Daniel Inclán
سری: Akadémica
ISBN (شابک) : 9786078683536
ناشر: UNAM / AKAL
سال نشر: 2021
تعداد صفحات: 392
زبان: Spanish
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 537 Kb
در صورت تبدیل فایل کتاب Cuál es el futuro del capitalismo به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب آینده سرمایه داری چیست؟ نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در مواجهه با فجایع جاری، ضروری است که تفاسیری را تدوین کنیم که به ما امکان می دهد حال تشنجی را درک کنیم که در آن زندگی می کنیم. در این اثر ما 8 تامل در مورد آینده سرمایه داری ارائه می کنیم که از دو سؤال رایج فرموله شده است: سیستم چگونه پایدار است و راه های غلبه بر آن چیست. نویسندگان بر سر دو موضوع اساسی توافق دارند: ماهیت نهایی سرمایه داری در نتیجه بحران معاصر و نیاز به ایجاد روابط اجتماعی که جایگزین هایی برای مردم ارائه دهد. به تأیید اینکه سرمایه داری محدودیت های اجتماعی و محیطی پیدا کرده است که وجود آن را زیر سؤال می برد، تشخیص گسترده ای از حقارت ها، ناکارآمدی ها و تضادهایی که مشخصه زمان ما هستند اضافه می شود. به همین ترتیب، تجربیات مردم، سازمان ها و مبارزات گوناگونی که در بسیاری از نقاط جهان راه هایی را به سوی تحولات اجتماعی باز می کنند، ارائه می شود که در این میان زنان، جوانان و مردم بومی خودنمایی می کنند. بحث در مورد وضعیت مکزیک نیز در میان این بحث ها جایگاه اصلی را به خود اختصاص می دهد.
Frente a las catástrofes en curso es urgente formular interpretaciones que permitan entender el presente convulso que vivimos. En esta obra presentamos 8 reflexiones sobre el futuro del capitalismo formuladas a partir de dos preguntas comunes: cómo se sostiene el sistema y cuáles son las vías de su superación. Las y los autores coinciden en dos cuestiones fundamentales: el carácter terminal del capitalismo como resultado de la crisis contemporánea y la necesidad de crear relaciones sociales que ofrezcan alternativas para los pueblos. A la constatación de que el capitalismo ha encontrado límites sociales y ambientales que ponen en cuestión su existencia, se suma un amplio diagnóstico sobre las abyecciones, disfuncionalidades y contradicciones que caracterizan nuestra época. Asimismo, se presentan las experiencias de diversos pueblos, organizaciones y luchas que en muchas partes del mundo están abriendo caminos a la transformación social, entre los que destacan las mujeres, los jóvenes y los pueblos originarios. El debate sobre la situación en México también ocupa un lugar central entre estas discusiones.