دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Malcolm Ross
سری:
ISBN (شابک) : 041560365X, 9780415603652
ناشر: Routledge
سال نشر: 2011
تعداد صفحات: 221
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 1 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب پرورش هنرها در آموزش و درمان: هنر و عکاسی، معماری، کسب و کار هنری، مجموعه ها، کاتالوگ ها و نمایشگاه ها، هنرهای تزئینی و طراحی، طراحی، مد، طراحی گرافیک، تاریخ و نقد، هنرمندان فردی، موسیقی، رسانه های دیگر، نقاشی، هنرهای نمایشی، عکاسی و ویدیوی مجدد مجسمه سازی، مطالعه و آموزش، تصاویر خودرو، حیوانات، شهرها و معماری، کمیک و مانگا، فانتزی و علمی تخیلی، مد، گل ها و مناظر، طنز، ماندالا و الگوها، مذهبی و الهام بخش، علم و آناتومی و Hobbs، Craft ، هاب
در صورت تبدیل فایل کتاب Cultivating the Arts in Education and Therapy به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب پرورش هنرها در آموزش و درمان نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
حوزه آموزش و درمان در هنر به سرعت در حال گسترش فراتر از محیطهای آموزشی و بالینی مرسوم است و جامعه وسیعتری را در بر میگیرد. مالکوم راس در پرورش هنر در آموزش و پرورش و درمان، نظریه سنتی پنج عنصر چینی را که به عنوان پنج مرحله تغییر نیز شناخته میشود، با مطالعات روانشناختی و فرهنگی غرب معاصر ادغام میکند. یک الگوی ترکیبی جدید از تمرین خلاق هنری را تشکیل میدهد.
مدل همزمان از طریق تجزیه و تحلیل مصاحبهها با هنرمندان موفق و تمرینکننده، و در یک بررسی جامع از جدیدترینها بررسی و تایید میشود. تحقیقات عصبی-علمی در مورد آگاهی و احساسات انسان. این کتاب به مشکلات مستندی میپردازد که معلمان و درمانگران هنر در مداخله، حمایت و ارزیابی رشد خلاقانه دانشآموزان و مشتریان تجربه میکنند.
این متن پیشگامانه، هنر را به عنوان محوری برای شروع و مدیریت موثر تغییر در جامعه معاصر قرار می دهد. علاوه بر این که مورد علاقه عمومی گسترده است، برای معلمان هنر، هنردرمانگران و هنرمندان جامعه که تمرین می کنند و کارآموزی می کنند، ارتباط ویژه ای خواهد داشت. با افزایش تقاضا برای خدمات آنها و افزایش فشار برای نشان دادن اثربخشی، جامعه هنری به دنبال ایجاد پل هایی بین هنرهای مختلف و بین آموزش هنر و درمان در سراسر مرزهای ملی است. این کتاب چارچوبی تازه، منسجم و چالش برانگیز را برای یک تمرین بازتابی احیا شده از یک مرجع با تجربه در این زمینه ارائه میدهد.
The constituency for education and therapy in the arts is rapidly expanding beyond the conventional school and clinical settings to include the wider community. In Cultivating the Arts in Education and Therapy, Malcolm Ross integrates traditional Chinese Five Element Theory, also known as The Five Phases of Change, with contemporary Western psychological and cultural studies, to form a new Syncretic Model of creative artistic practice.
The Syncretic Model is explored and validated through an analysis of interviews with practising, successful artists, and in a comprehensive review of the latest neuro-scientific research into human consciousness and emotion. The book addresses the well-documented difficulties experienced by arts teachers and therapists intervening in, supporting and evaluating the creative development of individual students and clients.
This groundbreaking text repositions the arts as central to the effective initiation and management of change in contemporary society. Besides being of wide general interest, it will have particular relevance for practising and trainee arts teachers, arts therapists and community artists. With the demand for their services growing and pressure to demonstrate effectiveness mounting, the arts community is looking to build bridges between the different arts, and between arts education and therapy across national boundaries. This book offers a fresh, coherent, and challenging framework for a revitalized reflective practice from an experienced authority in the field.