دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
دسته بندی: هنرهای گرافیکی ویرایش: نویسندگان: Avram S. Bornstein سری: The Ethnography of Political Violence ISBN (شابک) : 0812236351, 9780585436180 ناشر: University of Pennsylvania Press سال نشر: 2001 تعداد صفحات: 182 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 4 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Crossing the Green Line Between the West Bank and Israel به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب عبور از خط سبز بین کرانه باختری و اسرائیل نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در مرکز مبارزه کنونی فلسطین و اسرائیل، مسئله تقسیم ارضی و ایجاد حاکمیت نهفته است. دولت اسرائیل و تشکیلات خودگردان فلسطین درباره مرزهای موقت مذاکره کردند، اما ایست های بازرسی دائمی و بسته شدن مرزها به مشکلات جدی تبدیل شد و به شکست مذاکرات و فوران قیام جدید کمک کرد. عبور از خط سبز بین کرانه باختری و اسرائیل مربوط به عبور از این پست های بازرسی است - به ویژه آنهایی که خط سبز را مشخص می کنند، مرز ژئوپلیتیکی که کرانه باختری را از اسرائیل جدا می کند - و اینکه چگونه وجود آنها بر زندگی روزمره فلسطینیان کرانه باختری تأثیر می گذارد. اورام اس. بورنشتاین با دسترسی بینظیر به حسابهای دست اول، روابط پیچیده بین اعراب اسرائیلی، یهودیان، و فلسطینیان کرانه باختری را در بهترین سنت تحقیق قومنگاری و مشاهده مشارکتکنندگان بررسی میکند. بورنشتاین با توصیف زندگی روزمره فلسطینیان کرانه باختری که با آنها زندگی و کار می کرد، فاش می کند که کشاورزی و صنعت فلسطین به شدت توسط سیاست های مرزی اسرائیل محدود شده است که ده ها هزار فلسطینی باید برای اسرائیلی ها کار کنند و هر روز به طور غیرقانونی از مرز عبور کنند. به شغل خود برسند این شکاف را می توان عمیقاً برای فلسطینیانی که مجبور به زندگی در کرانه باختری هستند احساس کرد، زیرا وضعیت اجتماعی-اقتصادی آنها به طور چشمگیری با اقوام ساکن در چند مایلی آن سوی مرز متفاوت است.