دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Sugata Bose
سری: Oxford in India Readings: Themes in Indian History
ISBN (شابک) : 0195633083, 9780195633085
ناشر: Oxford University Press
سال نشر: 1994
تعداد صفحات: 340
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 12 مگابایت
در صورت ایرانی بودن نویسنده امکان دانلود وجود ندارد و مبلغ عودت داده خواهد شد
کلمات کلیدی مربوط به کتاب اعتبار، بازارها و اقتصاد کشاورزی هند استعماری: تاریخچه اقتصادی، اقتصاد، کسب و کار و پول، امور مالی، امور مالی شرکت، تامین مالی جمعی، مدیریت ریسک مالی، مدیریت ثروت، کسب و کار و پول، هند، آسیا، تاریخ، گیاه شناسی، علوم زیستی، علوم و ریاضی
در صورت تبدیل فایل کتاب Credit, Markets and the Agrarian Economy of Colonial India به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب اعتبار، بازارها و اقتصاد کشاورزی هند استعماری نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این مطالعه از انواع رویکردهای تاریخ نگاری برای بررسی موضوعی مرکزی برای همه بحث های اقتصاد استعماری در هند استفاده می کند. بوز چنین سؤالاتی را در نظر می گیرد که چرا دهقانان وام می گرفتند، اعتبار چگونه به زندگی دهقانان نفوذ می کرد و دنیای آنها را متحول می کرد، چگونه می توانیم روابط بین دهقانان و رباخواران را به بهترین شکل توصیف کنیم، و بدهکاران چگونه طلبکاران خود را درک می کنند.
This study draws on a variety of historiographical approaches to explore a theme central to all discussions of the colonial economy in India. Bose considers such questions as why peasants borrowed, how credit intruded into peasants' lives and transformed their world, how we may most usefully characterize the relationship between peasants and usurers, and how debtors perceive their creditors.