دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Michael Metten (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 9783834922168, 9783834986191
ناشر: Gabler Verlag
سال نشر: 2010
تعداد صفحات: 450
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب حاکمیت شرکتی: تجزیه و تحلیل سهام و تجزیه و تحلیل سازمانی-اقتصادی از حداکثر مدیریت شرکت های سهامی عام: مدیریت/کسب و کار برای حرفه ای ها
در صورت تبدیل فایل کتاب Corporate Governance: Eine aktienrechtliche und institutionenökonomische Analyse der Leitungsmaxime von Aktiengesellschaften به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب حاکمیت شرکتی: تجزیه و تحلیل سهام و تجزیه و تحلیل سازمانی-اقتصادی از حداکثر مدیریت شرکت های سهامی عام نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
یک شرکت سهامی عام به نفع چه کسی اداره می شود؟ در جریان بین المللی شدن بازارهای سرمایه، شرکت های سهامی آلمانی نیز به طور فزاینده ای بر ارزش سهامداران به عنوان یک هدف کلیدی برای مدیریت شرکت متمرکز شده اند. با این حال، این رویکرد به طور منظم با اصل راهنمای قانون شرکت سهامی آلمان، یعنی منافع شرکت، در تضاد است. مایکل متن این مشکل را از نقطه نظر اقتصاد نهادی و قانون شرکت سهامی و همچنین با استفاده از یک مطالعه تجربی در مورد استقلال اعضای هیئت نظارت تحلیل می کند. این پیامدهای مهمی برای عملکرد تجاری دارد.
In wessen Interesse ist eine Aktiengesellschaft zu leiten? Im Zuge der Internationalisierung der Kapitalmärkte haben sich auch deutsche Aktiengesellschaften zunehmend auf den Shareholder Value als maßgebliche Zielgröße für die Unternehmenssteuerung konzentriert. Dieser Ansatz steht jedoch regelmäßig im Widerspruch zur Leitungsmaxime des deutschen Aktienrechts, dem Unternehmensinteresse. Michael Metten analysiert dieses Problem aus institutionenökonomischer und aktienrechtlicher Sicht sowie mittels einer empirischen Studie zur Unabhängigkeit von Aufsichtsratsmitgliedern. Hieraus ergeben sich wichtige Implikationen für die Unternehmenspraxis.
Front Matter....Pages I-XXX
Einleitung....Pages 1-5
Theorie der Corporate Governance....Pages 7-55
Das Unternehmensinteresse als gesellschaftsrechtliche Norm....Pages 57-154
Das Shareholder Value-Konzept....Pages 155-175
Corporate Governance zwischen Shareholder Value und aktienrechtlicher Zielkonzeption....Pages 177-258
Unternehmensinteresse und Interessenunabhängigkeit der Aufsichtsratsmitglieder....Pages 259-343
Thesenförmige Zusammenfassung....Pages 345-349
Back Matter....Pages 351-432