دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: [1 ed.]
نویسندگان: Ali Akbar. Abdullah Saeed
سری: Contemporary Thought in the Islamic World
ISBN (شابک) : 0367272032, 9780367272036
ناشر: Routledge
سال نشر: 2019
تعداد صفحات: 204
[205]
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 Mb
در صورت ایرانی بودن نویسنده امکان دانلود وجود ندارد و مبلغ عودت داده خواهد شد
در صورت تبدیل فایل کتاب Contemporary Approaches to the Qurʾan and its Interpretation in Iran به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب رویکردهای معاصر به قرآن و تفسیر آن در ایران نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب چگونگی رویکرد دانشمندان معاصر ایران به قرآن را در دهههای اخیر بیان میکند. هدف این کتاب به ویژه بررسی کمکهای دانشمندانی است که در دوران پس از انقلاب 1979 ظهور کردهاند و روشهای تفسیری اولیه و نظریههای بنیادی آنها را در مورد قرائت قرآن بیان میکند.
این کتاب با بررسی موضوعاتی مانند وضعیت زنان، دموکراسی، آزادی مذهب و حقوق بشر، به تحلیل مشارکتهای نظری چند محقق ایرانی میپردازد که برخی از آنها برای آکادمی انگلیسیزبان جدید هستند. رویکردهای هرمنوتیکی چهرههایی چون عبدالکریم سروش، محمد مجتهد شبستری، محسن کدیور، حسن یوسفی اشکوری، ابوالقاسم فنایی و مصطفی ملکیان ارائه شده و سپس تحلیل میشود تا نشان دهد که چگونه رویکردی زمینهگرایانه به قرآن در پاسخ به این تأثیر شکل گرفته است. شرق شناسی غربی سپس تأثیر این رویکرد به قرآن تأثیرات گستردهای بر جامعه ایران دارد.
این مطالعه اندیشه قرآنی را آشکار می کند که عمدتاً توسط غرب نادیده گرفته شده است. بنابراین خواهد شد. برای دانشگاهیان در مطالعات دینی، اسلامی و قرآنی و همچنین کسانی که به طور کلی فرهنگ ایران و خاورمیانه را مطالعه می کنند بسیار مفید باشد.