دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: [1 ed.]
نویسندگان: Gyula Klima (editor). Alex Hall (editor)
سری: Proceedings of the Society for Medieval Logic and Metaphysic 14
ISBN (شابک) : 1527506789, 9781527506787
ناشر: Cambridge Scholars Publishing
سال نشر: 2018
تعداد صفحات: 115
[116]
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Consciousness and Self-Knowledge in Medieval Philosophy به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب خودآگاهی و خودشناسی در فلسفه قرون وسطی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
مقدمههای معاصر به موضوع خودشناسی اغلب ظهور آن را در تاریخ فلسفه به متفکرانی مانند رنه دکارت و دیوید هیوم نشان میدهند. در حالی که دکارت خودشناسی را شخصی و اول شخصی می داند، هیوم معتقد است که این شناخت به آگاهی ما از برداشت ها و ایده هایمان محدود می شود. در حقیقت، خودشناسی موضوعی همیشگی است. برای مثال، میتوانیم نسب هیوم و دکارت را در این موضوعات به ترتیب به ارسطو و افلاطون ردیابی کنیم. این جلد به بررسی درمان های فلسفی خودشناسی در غرب لاتین قرون وسطی می پردازد. این شامل دو مجموعه مقاله است. اولین مورد از یک جلسه نویسنده-مقابل-منتقدان در مورد ترز اسکارپلی-کوریس آکویناس در مورد خودشناسی انسان گرفته شده است، که این تز را مطرح می کند که نظریه آکویناس در مورد خودشناسی که در آن عقل خود را در فعالیتش درک می کند، شکاف بین واسطه و اول را پر می کند. خودشناسی شخصی مجموعه دوم مقالات، خودشناسی را از نظر خودشکوفایی مورد بحث قرار می دهد. نویسندگان به گزارش آکویناس نگاه میکنند که چگونه میتوانیم بدانیم چه زمانی فضایل لازم برای سعادت انسانی را به دست آوردهایم، و همچنین سنتهای قرون وسطایی عرفان و الهیات، که گزارشهایی از خودشناسی دگرگونکننده ارائه میدهند، تحققی که این امر برای عاطفی و احساسی ما به ارمغان میآورد. خودهای فیزیکی، و اقتدار برای آموزش و مشاوره در مورد آنچه این آگاهی می دهد.
Contemporary introductions to the theme of self-knowledge too often trace its emergence in the history of philosophy to thinkers such as René Descartes and David Hume. Whereas Descartes conceives of self-knowledge as intimate and first-personal, Hume contends that it is limited to our awareness of our impressions and ideas. In point of fact, self-knowledge is a perennial theme. We may, for instance, trace the lineage of Hume and Descartes on these matters to Aristotle and Plato, respectively. This volume studies philosophical treatments of self-knowledge in the Medieval Latin West. It comprises two sets of papers; the first is taken from an author-meets-critics session on Therese Scarpelli-Corys Aquinas on Human Self Knowledge, which advances the thesis that Aquinass theory of self-knowledge wherein the intellect grasps itself in its activity bridges the divide between mediated and first-personal self-knowledge. The second set of papers discuss self-knowledge in terms of self-fulfilment. Authors look to Aquinass account of how we can know when we have acquired the virtues necessary for human happiness, as well as the medieval traditions of mysticism and theology, which offer accounts of transformative self-knowledge, the fulfilment that this brings to our emotional and physical selves, and the authority to teach and counsel about what this awareness confers.