ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Conceptualizing Hybridity: Deconstructing Boundaries through the Hybrid

دانلود کتاب مفهوم سازی هیبرید: تجزیه ساختار مرزها از طریق ترکیبی

Conceptualizing Hybridity: Deconstructing Boundaries through the Hybrid

مشخصات کتاب

Conceptualizing Hybridity: Deconstructing Boundaries through the Hybrid

دسته بندی: فرهنگی
ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
 
ناشر:  
سال نشر:  
تعداد صفحات: 8 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 223 کیلوبایت 

قیمت کتاب (تومان) : 37,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب مفهوم سازی هیبرید: تجزیه ساختار مرزها از طریق ترکیبی: فرهنگ شناسی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 3


در صورت تبدیل فایل کتاب Conceptualizing Hybridity: Deconstructing Boundaries through the Hybrid به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب مفهوم سازی هیبرید: تجزیه ساختار مرزها از طریق ترکیبی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب مفهوم سازی هیبرید: تجزیه ساختار مرزها از طریق ترکیبی

مقاله. - تشکیلات - 2010. - جلد 1. - شماره 1 — صفحات 31-38.
چشم انداز فرهنگی معاصر ملغمه ای از تأثیرات متقابل فرهنگی است که در هم آمیخته، تکه تکه شده و بر روی یکدیگر قرار گرفته اند. فرهنگ غیر محدود و سیال، ترکیبی و بینابینی است که بین فضاهای معنا حرکت می کند. مفهوم دورگه فرهنگی بسیار قبل از اینکه در نظریه پسااستعماری به عنوان فرهنگی برخاسته از تعاملات بین "استعمارگران" و "استعمار شده" رایج شود وجود داشته است. با این حال، در این دوران پس از امپریالیسم، جهانی شدن هم دامنه فرهنگ غرب را گسترش داده است و هم به فرآیندی اجازه داده است که غرب از طریق آن دائماً با شرق در تعامل است و فرهنگ‌ها را برای وسایل خود تصاحب می‌کند و مدام دال‌های فرهنگ غالب خود را تغییر می‌دهد. این ترکیب در هر گوشه از جامعه، از غذاهای تلفیقی مد روز گرفته تا ریتم‌های کارائیب در موسیقی پاپ گرفته تا هویت‌های خط تیره‌ای که نشان‌دهنده آمریکایی‌های قومی است، بافته می‌شود، و تجربه‌ی زیسته پیوندها با یک فرهنگ مسلط را با کدهای فرهنگی یک فرهنگ جهان سومی روشن می‌کند. ملاحظات ترکیبی از وجودی به مادی، سیاسی تا اقتصادی را در بر می گیرد، اما این بحث نمی تواند پیامدهای گسترده هر یک از ملاحظات را از بین ببرد. در عوض، این بحث بر آن است تا مفهوم هیبریدیت را به طور نظری بررسی کند، و مجموعه وسیعی از ادبیات را ترکیب کند تا مفاهیم ذات‌گرایانه هویت را به عنوان ثابت و ثابت نقد کند. من سه راه را ارائه خواهم داد که در آنها ترکیبی ممکن است به عنوان ابزاری برای ساختارشکنی برچسب های سفت و سختی که نابرابری های اجتماعی را از طریق طرد در نژاد، زبان و ملت حفظ می کنند، عمل کند. با بررسی این که چگونه ترکیبی ادعاهای محدود بودن در نژاد، زبان و ملت را رد می کند، پیشنهاد می کنم که مطالعات فرهنگی مانند اینها در در نظر گرفتن سیاست بازنمایی ضروری است. برای اهداف این بحث، من از تعریف ترکیبی استفاده خواهم کرد که به ادغام بدنه‌ها، نشانه‌ها و شیوه‌های فرهنگی از فرهنگ‌های استعمارگر و استعماری اشاره دارد.

توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Article. — Formations. — 2010. — Vol.1. — No.1. — pp. 31-38.
The contemporary cultural landscape is an amalgam of cross-cultural influences, blended, patch-worked, and layered upon one another. Unbound and fluid, culture is hybrid and interstitial, moving between spaces of meaning. The notion of cultural hybridity has existed far before it was popularized in postcolonial theory as culture arising out of interactions between “colonizers” and “the colonized”. However, in this time after imperialism, globalization has both expanded the reach of Western culture, as well as allowed a process by which the West constantly interacts with the East, appropriating cultures for its own means and continually shifting its own signifiers of dominant culture. This hybridity is woven into every corner of society, from trendy fusion cuisine to Caribbean rhythms in pop music to the hyphenated identities that signify ethnic Americans, illuminating the lived experience of ties to a dominant culture blending with the cultural codes of a Third World culture. Considerations of hybridity run the gamut from existential to material, political to economic, yet this discussion will not be able to tease out the extensive implications of each consideration. Rather, this discussion aims to explore the notion of hybridity theoretically, synthesizing the vast body of literature to critique essentialist notions of identity as fixed and constant. I will offer three ways in which hybridity might serve as a tool for deconstructing the rigid labels that maintain social inequities through exclusion in race, language, and nation. By exploring how the hybrid rejects claims of boundedness within race, language, and nation, I suggest that cultural studies like these are imperative in considering the politics of representation. For the purposes of this discussion, I will use a definition of hybridity referring to the integration of cultural bodies, signs, and practices from the colonizing and the colonized cultures.




نظرات کاربران