دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Tim S. Roberts
سری:
ISBN (شابک) : 1591404088, 9781591404088
ناشر: Idea Group Publishing
سال نشر: 2004
تعداد صفحات: 338
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 5 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Computer-Supported Collaborative Learning in Higher Education به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب یادگیری مشارکتی با پشتیبانی رایانه در آموزش عالی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
یادگیری مشارکتی با پشتیبانی رایانه در آموزش عالی منبعی را برای محققان و متخصصان در زمینه یادگیری مشارکتی با پشتیبانی رایانه (همچنین به عنوان CSCL شناخته می شود) فراهم می کند. به ویژه کسانی که در محیط آموزش عالی کار می کنند. این شامل مقالات مرتبط با علاقه مندان به نظریه و عمل در این زمینه است. در تلاش است تا به سؤالات مهم کنونی پاسخ دهد: چگونه گروه هایی با اهداف مشترک می توانند با استفاده از فناوری های جدید به طور مشترک کار کنند؟ چه مشکلاتی را می توان انتظار داشت و چه فوایدی دارد؟ کار گروهی آنلاین چه تفاوتی با کار گروهی حضوری دارد؟ و چه پیامدهایی برای مربیان و دانش آموزانی که به دنبال کار در این زمینه هستند وجود دارد؟
Computer-Supported Collaborative Learning in Higher Education provides a resource for researchers and practitioners in the area of computer-supported collaborative learning (also known as CSCL); particularly those working within a tertiary education environment. It includes articles of relevance to those interested in both theory and practice in this area. It attempts to answer such important current questions as: how can groups with shared goals work collaboratively using the new technologies? What problems can be expected, and what are the benefits? In what ways does online group work differ from face-to-face group work? And what implications are there for both educators and students seeking to work in this area?