دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: [1 ed.] نویسندگان: Ophir Frieder (auth.), Shlomo Argamon, Newton Howard (eds.) سری: ISBN (شابک) : 3642011403, 2009926862 ناشر: Springer-Verlag Berlin Heidelberg سال نشر: 2009 تعداد صفحات: 306 [311] زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 23 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Computational Methods for Counterterrorism به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب روش های محاسباتی برای مقابله با تروریسم نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
شبکه های تروریستی مدرن تهدیدی بی سابقه برای امنیت بین المللی هستند. ساختارهای سیال و غیر سلسله مراتبی آنها، انگیزه های مذهبی و ایدئولوژیک آنها، و اهداف عمدتاً غیرسرزمینی آنها، همگی این سوال را که چگونه می توان آنها را خنثی کرد، به شدت پیچیده می کند. در حالی که دولتها و ارتشها برای طراحی سیاستها و دکترینهای جدید برای مبارزه با تروریسم تلاش میکنند، فناوریهای جدید به شدت مورد نیاز هستند تا این تلاشها موثر واقع شوند.
این کتاب طیف گستردهای از جدیدترین تحقیقات محاسباتی را جمعآوری میکند که به مسائل حیاتی برای مقابله با تروریسم در یک محیط تهدید پویا و پیچیده میپردازد:
مشارکت ها به صورت موضوعی در چهار بخش سازماندهی شده اند. بخش اول مربوط به تلاشها برای فراهم کردن دسترسی مؤثر به مقادیر کمی از اطلاعات مرتبط است که در مقادیر عظیمی از دادههای غیرساختاری متنوع مدفون شدهاند. بخش دوم روشهایی را برای مشکل کلیدی استخراج اطلاعات معنادار از اسناد دیجیتالی به زبانهای مختلف مورد بحث قرار میدهد. بخش سوم تحقیقاتی را در مورد تجزیه و تحلیل نمودارها و شبکه ها ارائه می دهد و راه های جدیدی برای کشف ساختارهای پنهان در داده ها و پروفایل اهداف و مقاصد دشمنان ارائه می دهد. در نهایت، بخش چهارم کتاب سیستمهای نرمافزاری را توصیف میکند که تحلیلگران را قادر میسازد تا اثرات تضادهای دنیای واقعی را مدلسازی، شبیهسازی و پیشبینی کنند.
مدلها و روشهای مورد بحث در این کتاب برای تصمیمگیرندگان دولتی که سیاستهای جدیدی برای مقابله با تهدیدات تروریستی طراحی میکنند، برای اعضای ارتش، اطلاعات و جوامع مجری قانون که استراتژیهای ضد تروریسم را بر اساس فناوریهای جدید طراحی میکنند، خواندنی ارزشمند است. و برای محققان دانشگاهی و صنعتی که روشهای مؤثرتری برای کشف دانش در مجموعه دادههای پیچیده و متنوع ابداع میکنند.