دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 2
نویسندگان: Michael Loebbert (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 9783658139438, 9783658139445
ناشر: Springer
سال نشر: 2017
تعداد صفحات: 191
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب نظریه مربیگری: مقدمه: مشاوره، نظارت و مربیگری، روانشناسی صنعتی و سازمانی
در صورت تبدیل فایل کتاب Coaching Theorie: Eine Einführung به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب نظریه مربیگری: مقدمه نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب به طور سیستماتیک سردرگمی غالب رویکردها و دیدگاهها در کوچینگ را برطرف میکند. مربیانی که در سطح چشم کار می کنند می توانند به مشتریان و مشتریان خود نشان دهند که چه چیزی را ارائه می دهند و انجام می دهند، چگونه و چرا. در زمینه نظریه کنش مشاوره، بسیاری از چیزها قابل اثبات هستند: راه حل و منبع گرایی، طراحی مداخله سیستمی، مشاوره فرآیند، مربیگری روایت، رویکردهای روان پویایی، مربیگری به عنوان یک خدمت. این کتاب مجموعه ای از رویکردها را در بر می گیرد و به توسعه بیشتر تمرین مربیگری، آموزش بیشتر و تحقیق کمک می کند.
Dieses Buch räumt das herrschende Durcheinander von Ansätzen und Perspektiven im Coaching systematisch auf. Coaches, die auf Augenhöhe arbeiten, können ihren Klienten und Kunden darstellen, was sie wie und warum anbieten und tun. Im Kontext beraterischer Handlungstheorie erweist sich Vieles als haltbar: Lösungs- und Ressourcenorientierung, systemische Interventionsgestaltung, Prozessberatung, narratives Coaching, psychodynamische Ansätze, Coaching als Dienstleistung. Dieses Buch bündelt die Vielzahl an Ansätzen und trägt zur weiteren Entwicklung von Coaching-Praxis, -Weiterbildung und -Forschung bei.
Front Matter....Pages I-XVII
Einleitung....Pages 1-9
Der handlungstheoretische Ausgangspunkt....Pages 11-26
Was Coaches tun....Pages 27-55
Das Handeln des Klienten....Pages 57-133
Coaching-Prozesse führen....Pages 135-159
Next Coaching....Pages 161-179
Back Matter....Pages 181-183