دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Clive Gabay
سری: Routledge/Warwick Studies in Globalisation
ISBN (شابک) : 0415520657, 9780415520652
ناشر: Routledge
سال نشر: 2012
تعداد صفحات: 192
[182]
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 6 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Civil Society and Global Poverty: Hegemony, Inclusivity, Legitimacy به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب جامعه مدنی و فقر جهانی: هژمونی، شمولیت، مشروعیت نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
فراخوان جهانی اقدام علیه فقر (GCAP) بزرگترین جنبش جامعه مدنی در جهان است که علیه فقر و نابرابری مبارزه می کند و بیش از 100 ائتلاف وابسته در سطح کشور را در خود جای داده است. این کشور به یک بازیگر مهم جهانی تبدیل شده است و روزهای بسیج سالانه آن اکنون بیش از 175 میلیون نفر را در سراسر جهان جذب می کند.
این کتاب به دنبال کشف قدرت GCAP و تجسم آن از تغییر رهایی بخش است. چارچوبی را ایجاد می کند که قدرت خارجی خود را به عنوان یک بازیگر با بررسی نحوه عملکرد قدرت در آن و رابطه بین این دو ارزیابی می کند. گابای نشان میدهد که GCAP، و بازیگرانی مانند آن، ممکن است برخی از موانعی را که در مسیریابی و پیشنهاد جایگزینها برای کدها و شیوههای مسلط جهانیسازی نئولیبرالی با آنها مواجه هستند، فراتر بروند. از لحاظ موضوعی، این کتاب قدرت های سازنده GCAP را در سه محور بررسی می کند: هژمونی، شمول و مشروعیت. این کتاب از طیف گستردهای از نظریههای اجتماعی و سیاسی، از جمله لیبرالیسم، آنارشیسم و نظریه پسااستعماری و مطالعات موردی در مالاوی و هند بهره میبرد.
این کتاب برای دانشجویان جالب خواهد بود. و محققان روابط بین الملل، توسعه بین المللی، حکومت جهانی، جنبش های اجتماعی و جامعه مدنی.
The Global Call to Action against Poverty (GCAP) is world’s largest civil society movement fighting against poverty and inequality, incorporating over 100 affiliated country-level coalitions. It has become a significant global actor and its annual days of mobilisation now attract over 175 million people around the world.
This book seeks to explore GCAP’s power and its embodiment of emancipatory change. It develops a framework that assesses its external power as an actor by exploring how power works in it, and the relationship between the two. Gabay demonstrates that GCAP, and actors like it, may transcend some of the obstructions they face in navigating and proposing alternatives to dominant codes and practices of neo-liberal globalisation. Thematically, the book explores GCAP’s constitutive powers along three axes: hegemony, inclusion and legitimacy. It draws on a wide range of social and political theory, including Liberalism, Anarchism and postcolonial theory and featuring case studies on Malawi and India.
This book will be of interest to students and scholars of international relations, international development, global governance, social movements and civil society.