دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Lex Paulson
سری:
ISBN (شابک) : 1316514110, 9781316514115
ناشر: Cambridge University Press
سال نشر: 2022
تعداد صفحات: 285
[287]
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Cicero and the People’s Will: Philosophy and Power at the End of the Roman Republic به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب سیسرو و اراده مردم: فلسفه و قدرت در پایان جمهوری روم نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب داستانی نادیده گرفته شده در تاریخ اراده را بیان می کند، ایده ای مورد مناقشه هم در سیاست و هم در فلسفه ذهن. زیرا این سیسرو، سیاستمدار و فیلسوف است که به مفهوم اراده شکل می دهد که در اندیشه غربی شکل می گیرد و ایده «اراده مردم» را ابداع می کند. او در یک کلمه - voluntas - قانون روم را با ایدههای یونانی در ارتباط میآورد، که مهمترین آنها ادعای افلاطون مبنی بر اینکه یک نخبگان منطقی باید حکومت کنند. هنگامی که جمهوری به سزاریسم سقوط می کند، سیسرو استدلال سیاسی خود را به سمت درون می چرخاند: اراده نیرویی برای به دست آوردن فضیلت در روح است که در میدان جنگ گم شده است، نشانگر آزادی درونی در عصری غیرآزاد. اگرچه دیدگاه او از جمهوری آزاد در زمان خود شکست خورد، آرمان نخبه گرایی عقلانی سیسرو، جهان مدرن را شکل داده و در هم شکسته است – و خلاقیت سیسرونی ممکن است هنوز آن را نجات دهد.
This book tells an overlooked story in the history of the will, a contested idea in both politics and philosophy of mind. For it is Cicero, statesman and philosopher, who gives shape to the notion of will as it would become in Western thought and who invents the idea of 'the will of the people'. In a single word – voluntas – he brings Roman law in contact with Greek ideas, chief among them Plato's claim that a rational elite must rule. When the republic falls to Caesarism, Cicero turns his political argument inward: will is a force to win the virtue in the soul that was lost on the battlefield, the marker of inner freedom in an unfree age. Though his vision of a free republic failed in his time, Cicero's ideal of rational elitism has shaped and fractured the modern world – and Ciceronian creativity may yet save it.