دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Angelika Stanzel
سری: SWP Studie; 2021/26
ناشر: Stiftung Wissenschaft und Politik
سال نشر: 2021
تعداد صفحات: 39
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Chinas Weg zur Geopolitik : Fallstudie zur chinesischen Iran-Politik an der Schnittstelle zwischen regionalen Interessen und globaler Machtrivalität به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب مسیر چین به سوی ژئوپلیتیک: مطالعه موردی سیاست چین در قبال ایران در تقاطع منافع منطقه ای و رقابت قدرت جهانی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
∎ سیاست خارجی چین در خاورمیانه، به ویژه در ایران، در تلاقی منافع منطقه ای و رقابت قدرت جهانی قرار دارد. ∎ منافع چین در خاور نزدیک و میانه به طور فزاینده ای با منافع ایالات متحده در حال برخورد است، به همین دلیل است که تمرکز سیاست خارجی چین در رابطه با این منطقه به طور قابل توجهی تغییر کرده است. پکن به طور فزاینده ای نگران ایجاد توازن بین نفوذ ایالات متحده در منطقه است. ∎ روابط با ایران به چین فرصت های مختلفی را برای ایجاد تعادل در نفوذ ایالات متحده ارائه می دهد. برای سیاست چینی در مورد ایران، مفاهیم نظارتی تأثیر یکسان یا نابرابر قدرتهای بزرگ جهانی در یک منطقه معین، اینجا خاورمیانه و نزدیک، تعیینکننده است. ∎ گفتمان چین بر تغییرات در سیاست خارجی چین تاکید می کند، که در آن «توازن سخت» یا «نرم» به طور فزاینده ای به ویژگی سیاست منطقه ای «ژئوپلیتیک شده» تبدیل می شود. این سیاست منطقهای ژئواستراتژیک در قبال ایران نشان میدهد که چین به قیمت آمریکا در آنجا نفوذ پیدا میکند. ∎ بازیگران آلمانی و اروپایی نیاز به درک عمیق تری از «سیاست تعادل» چین دارند. این به آلمان و اتحادیه اروپا این امکان را می دهد که به درستی سخنان رهبری چین را ارزیابی کرده و زیر سوال ببرند. ∎ بر این اساس، آلمان و اتحادیه اروپا باید تعامل خود را با ایران، به ویژه در رابطه با موضوع تسلیحات هسته ای ایران، تطبیق دهند. علاوه بر این، دولت فدرال جدید آلمان باید به اقدامات سیاست خارجی در کشورهای ثالث به طور جامع و هماهنگ در داخل اتحادیه اروپا با هدف مقابله با چالش های ناشی از چین برخورد کند. چنین هماهنگی باید در چارچوب فراآتلانتیک نیز صورت گیرد.