دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: John W. Garver
سری:
ISBN (شابک) : 0295986301, 9780295986302
ناشر: University of Washington Press
سال نشر: 2006
تعداد صفحات: 414
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 1 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب China and Iran: Ancient Partners in a Post-imperial World به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب چین و ایران: شرکای باستانی در جهان پسا امپراتوری نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
آرزوهای هسته ای ایران به طور فزاینده ای بر روابط این کشور با ایالات متحده و اروپا حاکم است. چین یکی از قویترین متحدان ایران در شورای امنیت و همچنین محتملترین تامینکننده فناوری و کمکهای این کشور است که بر پایه دههها روابط نزدیک اقتصادی و نظامی بنا شده است. ایران در پی کسب رکورد سود نفت و پیروزی های شیعیان در انتخابات پارلمانی عراق، از نفوذ جدید قوی در خاورمیانه و آسیا برخوردار است. چین نیز مانند ایران، پس از تجربههای دردناک تحت استعمار اروپا که به انقلابهای ملیگرایانه دامن زد، دههها برای افزایش خوداتکایی و نفوذ ژئوپلیتیکی خود مبارزه کرد. جان گارور با "چین و ایران: شرکای باستانی در جهان پسا امپراتوری" زمینه جدیدی را در رابطه بین جمهوری خلق چین و جمهوری اسلامی ایران ایجاد می کند. گارور با پایه گذاری بررسی خود در مفاهیم دوگانه تمدن و قدرت، رابطه بین این دو انسان باستانی و مغرور را بررسی می کند، که هر کدام دیگری را همتا و شریک در عزم متقابل خود برای ساختن آسیایی تحت سلطه غرب می دانند. دولتهای متوالی چین و ایران تواناییهای ملی قابل توجهی را در یکدیگر به رسمیت شناختهاند، قابلیتهایی که به کشورها اجازه میدهد از طریق همکاری به منافع ملی خود دست یابند. این منافع متفاوت بوده است - از مقابله با توسعه طلبی شوروی گرفته تا مقاومت در برابر یکجانبه گرایی ایالات متحده - اما رابطه همکاری بین دو کشور ثابت مانده است. گارور در تحلیل قانعکنندهاش، تحولات روابط چین و ایران را در چندین مرحله بررسی میکند، از جمله ایران در زمان شاه و قبل از انقلاب 1979. از انقلاب 1979 تا 1989، سالی که هم با پایان جنگ ایران و عراق و هم آغاز درگیری در روابط چین و آمریکا رقم خورد. و از سال 1989 تا 2004. چین و ایران شامل بحثهای جاری در آژانس بینالمللی انرژی اتمی درباره برنامههای هستهای ایران و نقش چین در کمک به این برنامهها و حمایت از ایران در بحثهای بینالمللی است. گارور به بررسی مشارکت چین در تلاشهای ایران برای مدرنسازی ارتش خود، از جمله پیشنهاد چین به سلاحها، کالاهای سرمایهای و خدمات مهندسی در ازای نفت ایران میپردازد و ارتباط بین این بورس انرژی و حمایت چین از ایران در عرصههای سیاسی را پیشنهاد میکند. در فضای سیاسی امروز، جایی که چین به عنوان یک قدرت جهانی در حال رشد و با نفوذ و ایران به عنوان یکی از قدرتمندترین کشورهای خاورمیانه شناخته می شود، "چین و ایران" تحلیلی حیاتی از موضوعی بسیار مهم برای محققان ارائه می کند. و عموم مردم امروز