دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: [1st ed.]
نویسندگان: Xing Tong. Haibo Zhang
سری: Research Series on the Chinese Dream and China’s Development Path
ISBN (شابک) : 9789811391392
ناشر: Springer Singapore
سال نشر: 2020
تعداد صفحات: XIV, 348
[354]
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 4 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب China’s Emergency Management: Theory, Practice and Policy به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب مدیریت اضطراری چین: تئوری، عمل و سیاست نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در این کتاب به موقع در مورد وضعیت فعلی تحقیق و عملکرد مدیریت اضطراری در چین، نویسندگان به عنوان مقدمات اساسی خود این موضوع را در نظر می گیرند که ما اکنون در یک جامعه پرخطر زندگی می کنیم و توانایی جمعی ما برای مقابله با بلایا و آنها عواقب بعدی مهمتر از همیشه است این مطالعه در چارچوبی چند رشتهای تنظیم شده است که خطر، فاجعه و بحران، سه مرحله مدیریت اضطراری را در یک زنجیره تحلیلی قرار میدهد، و با تکیه بر دادههای تجربی بهدستآمده از طریق نظرسنجی، مشاهدات و مصاحبهها، این مطالعه نه تنها یک نمای کلی از پیشرفتهای اخیر در درک نظری ما از این موضوع، اما همچنین بینشهایی در مورد اینکه چگونه سیاستهای آگاهانه علمی میتوانند روش مدیریت اضطراری در چین را بهبود بخشند، ارائه میدهد.
In this timely book about the current state of research and practice of emergency management in China, the authors take as their basic premises that we now live in a risk society and that our collective ability to deal with disasters and their aftermath is more important than ever. Set within a multi-disciplinary framework that places risk, disaster and crisis, the three phases of emergency management, on an analytical continuum, and drawing on empirical data obtained through surveys, observations, and interviews, the study not only provides a thorough overview of recent progress in our theoretical understanding of the subject but also offers insights on how scientifically informed policies can improve the way emergency management is done in China.