دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Shlomo Ariel. Brian Sutton-Smith
سری:
ISBN (شابک) : 0275977579, 9780275977573
ناشر: Praeger
سال نشر: 2002
تعداد صفحات: 213
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 1 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Children's Imaginative Play: A Visit to Wonderland (Child Psychology and Mental Health) به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب بازی تخیلی کودکان: دیداری از سرزمین عجایب (روانشناسی کودک و سلامت روان) نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در این بازدید از سرزمین عجایب بازی های تخیلی و ساختگی کودکان، خوانندگان هم در معرض دید کلی و چشم پرنده از کل این قلمرو جذاب قرار می گیرند و هم با نگاهی دقیق تر به مناطق متنوع آن. این جلد مرزهای بین بازی ساختگی و پدیده های مشابه مانند رویاها، نمایش ها و آیین ها را بررسی می کند. خوانندگان با رمزهای مخفی بازی ساختگی آشنا می شوند. این کدها هم در مبارزات قدرت پنهان و آشکار در بین کودکان و هم در تئاتر درونی احساسات کودک فعال می شوند. خوانندگان این فرصت را خواهند داشت تا با مشاهده صحنه های بازی اجتماعی دراماتیک واقعی، این کاربردها را بررسی کنند. همچنین، رشد بازی های ساختگی و ارتباط آن با رشد کلی شناختی و اجتماعی-عاطفی کودک ردیابی می شود. این جلد خوانندگان را قادر میسازد تا کودکان با فرهنگهای مختلف را در حال بازی در نظر بگیرند و بررسی کند که آیا بازی ساختگی و ویژگیهای آن جهانی است یا خاص فرهنگ.
بازی ساختگی شده است. در زمینههایی از جمله روانشناسی شناختی، بالینی، رشدی و اجتماعی، و همچنین زبانشناسی، انسانشناسی و جامعهشناسی مورد بررسی قرار گرفته است. در این کتاب، یک مدل جامع و یکپارچه پیشنهاد شده است که در آن همه این رویکردها در یک کل واحد و منسجم ترکیب میشوند. فرضیه وحدت بخش پشت این سنتز این است که بازی ساختگی یک نظام نشانه شناختی، مجموعه ای از نشانه ها و نمادها، زبانی است که کودکان به وسیله آن خود را بیان می کنند و ارتباط برقرار می کنند. این زبان کودکان را قادر می سازد تا هم زندگی عاطفی درونی و هم زندگی اجتماعی خود را تنظیم و متعادل کنند. فرضیه اصلی دیگر این است که بازی ساختگی به عنوان یک مکانیسم بازخورد هموستاتیک برای کنترل سطح برانگیختگی حول نگرانی های اصلی کودک و همچنین سطح تعارض بین فردی پیرامون مسائل نزدیکی و قدرت اجتماعی عمل می کند. کاربردهای درمانی و آموزشی بازی ساختگی از این فرضیه ها و پیامدهای آنها ناشی می شود.
In this visit to the wonderland of children's imaginative, make-believe play, readers are be exposed to both a general, bird's-eye view of the whole of this fascinating realm, and to a closer look at its diverse regions. This volume examines the borderlines between make-believe play and akin phenomena such as dreams, drama, and rituals. Readers will become acquainted with the secret codes of make-believe play. These codes are activated in both covert and overt power struggles among children as well as in the child's internal theater of emotions. Readers will have the opportunity to examine these uses by looking at real-life sociodramatic play scenes. Also, the development of make-believe play and its interface with the child's general cognitive and socioemotional development is traced. This volume enables readers to consider children of various cultures at play, and investigates whether make-believe play and its characteristics are universal or culture-specific.
Make-believe play has been investigated across fields including cognitive, clinical, developmental, and social psychology, as well as linguistics, anthropology, and sociology. In this book, a comprehensive, integrative model is proposed, in which all of these approaches are synthesized into a single, coherent whole. The unifying hypothesis behind this synthesis is that make-believe play is a semiotic system, a body of signs and symbols, a language by means of which children express themselves and communicate. This language enables children to regulate and balance both their inner emotional life and their social life. Another central hypothesis is therefore that make-believe play functions as an homeostatic feedback mechanism for controlling the level of arousal around the child's central concerns, as well as the level of interpersonal conflict around issues of social proximity and power. Therapeutic and education applications of make-believe play are derived from these hypotheses and their ramifications.
Contents......Page 4
Series Foreword......Page 5
Foreword......Page 6
Preface......Page 10
Introduction......Page 13
1 What Is Make- Believe Play?......Page 16
2 The Cryptic Codes of Make-Believe Play......Page 26
3 Make- Believe Play as a Diplomatic Language......Page 43
4 Mini- Legal Systems Regulating Sociodramatic Play......Page 52
5 Make- Believe Play as an Emotional Moderator......Page 65
6 Make- Believe Play and the Developing Child......Page 78
7 Make- Believe Play in a Cross-Cultural Perspective......Page 96
8 Applications of Make- Believe Play in Education......Page 124
9 Play Therapy......Page 134
Summary and Apologia......Page 156
Appendix: Analyzing a Make-Believe Play Text— Procedures and Heuristic Techniques......Page 159
References......Page 191
Index......Page 209