دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: [1er édition ed.]
نویسندگان: Sylvie Taussig
سری: CNRS Philosophie
ISBN (شابک) : 9782271080349
ناشر: CNRS
سال نشر: 2014
تعداد صفحات: 350
زبان: French
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 7 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Charles Taylor: Religion et sécularisation به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب چارلز تیلور: دین و سکولاریزاسیون نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
چارلز تیلور با L’Âge seculier (2007) تاج گذاری کرد که به پیدایش مدرنیته و تفکر چندگانه اختصاص داشت. این تنوع لحظات و تأملاتی را بازسازی کرد که به عصر سکولار، قرن هفدهم و هجدهم منجر شد. اما این سنتز به دور از تشکیل یک سنتز اومانیستی و پشت سر گذاشتن عصر الهیات، به نوبه خود در قرن 19 و 20 توسط یک "اثر ابرنواختر" همانطور که تیلور به زیبایی آن را نامیده بود، در انبوهی از کهکشان های جدید، جایی که آتئیسم ها در آن ساییده می شوند، منفجر شد. شانه هایی با اومانیسم های دئیستی اما به طرز شگفت انگیزی بیانگر «بازگشت از سوی خدا» است. اینها جنبه های مختلف و قابل توجه این عصر سکولار است که نویسندگان این کتاب به آن می پردازند: جایگاه آن در کار تیلور، نظریه پیچیده آن در مورد سکولاریزاسیون، برخی از لحظات تاریخی آن، علاقه آن – یا نه – به ادیان خبری. رویارویی با یک اثر استاد، که به جعل ابزارهای فکری کمک می کند و امکان غلبه بر تعارض بین سکولاریسم ناسازگار و «سازگاری معقول» را فراهم می کند.
Avec L’Âge séculier (2007), Charles Taylor couronnait une oeuvre consacrée à la genèse de la modernité et à la pensée du multiple. Il reconstituait la diversité des moments et des réflexions qui menèrent à un âge séculier, aux XVIIe et XVIIIe siècles. Mais loin de constituer une synthèse humaniste, laissant derrière lui l’âge théologique, celui-ci éclate à son tour aux XIXe et XXe siècles, par un « effet supernova » comme Taylor l’a joliment appelé, en une multitude de galaxies nouvelles, où les athéismes côtoient des humanismes déistes mais aussi des « retours de Dieu » surprenants d’expressivité. Ce sont les diverses facettes remarquables de cet Âge séculier que traitent les auteurs de ce livre : sa place dans l’oeuvre de Taylor, sa théorie complexe de la sécularisation, certains de ses moments historiques, son intérêt – ou non – dans l’actualité des religions. Une confrontation à un maître ouvrage, qui contribue à forger des instruments de pensée permettant de dépasser le conflit entre laïcité intransigeante et «accommodements raisonnables».