دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: O'Dwyer. Graham,
سری:
ISBN (شابک) : 9781472437556, 9781315571348
ناشر: Taylor and Francis
سال نشر: 2017
تعداد صفحات:
زبان: English
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 571 Kb
در صورت ایرانی بودن نویسنده امکان دانلود وجود ندارد و مبلغ عودت داده خواهد شد
در صورت تبدیل فایل کتاب Charles de Gaulle, the International System, and the Existential Difference به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب شارل دوگل، نظام بین الملل و تفاوت وجودی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این روایت بدیع از شارل دوگل به عنوان یک متفکر و نویسنده در مورد ناسیونالیسم و روابط بین الملل، دیدگاهی بسیار فراتر از دیدگاه یک ناسیونالیست سنتی نسبت به او ارائه می دهد. نویسنده با تمرکز بر شیوهای که دوگل ملتها را به عنوان افراد در نظر میگرفت، استدلال خود را با عقلانی کردن ناسیونالیسم دوگل در درون جنبش وجودی که بهعنوان یک جریان پنهان فکری در سراسر فرانسه در اوایل و اواسط قرن بیستم جریان داشت، چارچوب میدهد. گراهام اودوایر ادعا می کند که این اگزیستانسیالیسم ملت و «حضور گذشته» به دوگل این امکان را داد که با نگاهی به چین، روسیه، ویتنام و کشورهای اروپای شرقی، «ملت» را از «دولت» جدا کند و به او این امکان را داد که ویژگیهای خاص شخصیتهای ملی خاص را بهتر از بسیاری از همعصرانش درک میکند. این به ویژه در مورد روسیه و چین صدق می کرد و به این معنی بود که او جهان جنگ سرد را به گونه ای خواند که واشنگتن و لندن نمی توانستند، و به او اجازه می داد بینشی منحصر به فرد از نحوه رفتار آنها به عنوان فردی و در رابطه با سایر کشورها داشته باشند.
This innovative account of Charles de Gaulle as a thinker and writer on nationalism and international relations offers a view of him far beyond that of a traditional nationalist. Centring on the way de Gaulle regarded nations as individuals the author frames his argument by rationalising de Gaulle’s nationalism within the existential movement that flowed as an intellectual undercurrent throughout early and mid-twentieth-century France. Graham O’Dwyer asserts that this existentialism of the nation and ‘the presence of the past’ allowed de Gaulle to separate the ‘nation’ from the ‘state’ when looking at China, Russia, Vietnam, and East European countries, enabling him to understand the idiosyncrasies of specific national characters better than most of his contemporaries. This was especially the case for Russia and China and meant that he read the Cold War world in a way that Washington and London could not, allowing him a unique insight into how they would act as individuals and in relation to other nations.