دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Miri Rubin
سری: Cambridge Studies in Medieval Life and Thought: Fourth Series
ISBN (شابک) : 0521893984, 9780521893985
ناشر: Cambridge University Press
سال نشر: 2002
تعداد صفحات: 379
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 9 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Charity and Community in Medieval Cambridge به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب خیریه و اجتماع در کمبریج قرون وسطی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این مطالعه درک ما از جامعه قرون وسطی را از طریق بررسی فعالیت های خیریه آن توسعه می دهد. در بررسی دقیق اشکالی که امداد در کمبریج و کمبریج شایر قرون وسطی سازماندهی شده بود، این کتاب عوامل اقتصادی و جمعیت شناختی را که نیاز به امداد را ایجاد کرده و همچنین اشکالی را که جامعه آن را ارائه می کرد، آشکار می کند. دکتر روبین با اشاره مستمر به آموزههای دینی کشیشان و رهیبان و ایدههای در حال تغییر تقوای غیر روحانی، اشکال در حال تغییر کمکهای خیریه را به تغییر نگرش نسبت به جامعه و نظم اجتماعی، نسبت به روابط بین روحانیون و روحانیون، و نسبت به فقرا مرتبط میکند. . بنابراین، یک مطالعه محلی در یک زمینه مقایسه ای گسترده تنظیم می شود و مشارکت در زمینه های اجتماعی، مذهبی، اقتصادی و تاریخ شهری را گرد هم می آورد.
This study develops our understanding of medieval society through an examination of its charitable activities. In a detailed study of the forms in which relief was organised in medieval Cambridge and Cambridgeshire, the book unravels the economic and demographic factors which created the need for relief as well as the forms in which the community offered it. With continual reference to the religious teachings of priests and friars and the changing ideas of lay piety, Dr Rubin relates the changing forms of charitable giving to the shift in attitudes towards community and social order, towards relations between laity and clergy, and towards the poor. A local study is thus set in a wide comparative context, drawing together contributions in the fields of social, religious, economic and urban history.