دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Tahar Ben Jelloun
سری:
ISBN (شابک) : 2020530554, 9782020530552
ناشر:
سال نشر: 2002
تعداد صفحات: 249
زبان: French
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 6 مگابایت
در صورت ایرانی بودن نویسنده امکان دانلود وجود ندارد و مبلغ عودت داده خواهد شد
در صورت تبدیل فایل کتاب Cette aveuglante absence de lumiere به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب این غیبت کور کننده نور نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
طاهر بن جلون با این رمان تفسیری ادبی از وحشت و فراموشی می دهد که در آن زندانیان مستعمره تازممارت در جنوب شرقی مراکش به مدت هجده سال در آن نگهداری می شدند. زندانیان تازممارت که پس از بمباران ناموفق - و قتل عام - Skhirat در ژوئیه 1971 محبوس شدند، به معنای واقعی کلمه در سکوت و تاریکی در یک صحرای دوردست از شن دفن شدند. مانند زمان لویی یازدهم، در زندانها-مقبرههایی که امکان ایستادن در آنها وجود نداشت، آنها در غیرانسانیترین شدت خود در رنج یک مرگ زنده زندگی میکردند. در این تراژدی نمادین، طاهر بن جلون به عنوان نویسنده کار می کند و متنی فشرده و برهنه در مورد مقاومت از طریق معنویت ارائه می دهد، جایی که شعر و تخیل در کنار هم قرار می گیرند تا ناگفتنی ها را تداعی کنند.
Avec ce roman, Tahar Ben Jelloun donne une interprétation littéraire de l'horreur et de l'oubli où furent tenus, dix-huit années durant, les prisonniers du bagne de Tazmamart, au Sud-Est du Maroc. Incarcérés après l'attentat manqué - et le massacre - de Skhirat en juillet 1971, les prisonniers de Tazmamart furent littéralement ensevelis dans le silence et dans l'obscurité, dans un lointain désert de sable. Enfermés, comme au temps de Louis XI, dans des cachots-tombeaux où nulle station debout n'était possible, ils vécurent dans sa plus inhumaine intensité la souffrance d'une mort vivante. Sur cette tragédie emblématique, Tahar Ben Jelloun fait œuvre d'écrivain et nous livre un texte intense et nu sur la résistance par la spiritualité, où la poésie et l'imaginaire se rejoignent pour évoquer l'indicible.