دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Monika Mehta
سری:
ISBN (شابک) : 0292726929, 9780292737853
ناشر: University of Texas Press
سال نشر: 2011
تعداد صفحات: 319
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 38 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Censorship and Sexuality in Bombay Cinema به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب سانسور و جنسیت در سینمای بمبئی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
هند هر ساله تعداد قابل توجهی فیلم به زبان های مختلف تولید می کند. در اینجا، مونیکا مهتا با تحلیل فیلمهای هندی و بررسی سانسور جنسیت و دگرجنسگرایی در سینمای بمبئی، زمینه جدیدی را ایجاد میکند. او بررسی می کند که چگونه سانسور فیلم در سطوح مختلف، بدن زن و تمایلات جنسی زنان را در ساختن هویت ملی محوری می کند، نه فقط از طریق خود فیلم ها، بلکه از طریق بحث های داغی که در روزنامه ها و سایر نشریات رخ می دهد. ادعای استاندارد این است که دولت سانسور و ممنوعیت های مختلف را دیکته می کند، اما مهتا بررسی می کند که چگونه روابط بین دولت، صنعت فیلم و مردم نقش سانسور در شکل گیری هویت را روشن می کند، در حالی که همچنین بررسی می کند که چگونه میل، سود و فساد از طریق ایجاد می شود. عمل سانسور.
مهتا با متعهد به گسترش نقد فمینیستی فرهنگ توده در جنوب جهانی، داستان سانسور را در یک زمینه اجتماعی گسترده قرار میدهد و راههای جذابی را که در آن بحثهای داغ در مورد جنسیت در بمبئی وجود دارد، ردیابی میکند. سینما در واقع همان اشکال جنسیتی را تولید می کند که ادعا می کنند آنها را تنظیم می کند. او با ترکیب تحلیل متنی، تحقیقات آرشیوی و کار میدانی کیفی، زمینه نظری سانسور را از نو تصور می کند. تجزیه و تحلیل او نشان می دهد که چگونه مفاهیم اصلی مطالعات فیلم، مانند ستاره بودن، نمایش، ژانر، و صدا، در محدوده سانسور دولتی به کار گرفته شده و (دوباره) پیکربندی می شوند، در نتیجه دامنه کاربرد و تأثیر آنها را گسترش می دهند.