دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
دسته بندی: سینما ویرایش: نویسندگان: Song Hwee Lim سری: ISBN (شابک) : 0824829093, 9781435665552 ناشر: سال نشر: 2006 تعداد صفحات: 269 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 3 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Celluloid Comrades: Representations of Male Homosexuality in Contemporary Chinese Cinemas به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب رفقای سلولوئید: بازنمایی همجنس گرایی مردانه در سینماهای معاصر چین نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در آغاز قرن بیست و یکم، فیلمسازان چینی تعداد زیادی فیلم تولید کردند که همجنس گرایی مردانه را به تصویر می کشید. نمونههای برجسته عبارتند از: زوج بیننژادی نیویورکی در ضیافت عروسی، مهماندارانی که از هنگکنگ به بوئنوس آیرس میروند در با هم شاد، ملکه اپرا با لباسهای متقابل در فیلم خداحافظ صیغه من، و آثار عجیب تسای مینگ لیانگ و استنلی کوان. Celluloid Comprades مقدمه تحلیلی قانع کننده ای برای بازنمایی همجنس گرایی مردانه در سینماهای چین در دهه گذشته ارائه می دهد. این فرض میکند که بازنماییهای همجنسگرایی مردانه در فیلمهای چینی چندصدایی و چندوجهی بوده است، که چالشی را برای ساختهای یکپارچه و اساسی «چینی» و «همجنسگرایی» ایجاد میکند. با توجه به دستاورد هنری و محبوبیت فیلمهای مورد بحث در اینجا، موقعیت "رفقای سلولوئید" را دیگر نمی توان در سینماهای فراملی چین و جهانی نادیده گرفت. این کتاب همچنین خوانندگان را به چالش میکشد تا این آثار را در ارتباط با موضوعات جهانی مانند همجنسگرایی و سیاستهای همجنسگرایان و همجنسگرایان و تعامل آنها با شرایط محلی، عوامل و مخاطبان مفهومسازی مجدد کنند. کونگ، سونگ هوی لیم استدلال میکند که ظهور سینماهای چین در صحنه بینالمللی از دهه 1980، یک حوزه عمومی ایجاد کرد که در آن بازنماییهای جنسیتهای حاشیهای میتوانستند در میان خود شکوفا شوند. لیم با بررسی سیاست بازنمایی در عصر چندفرهنگگرایی از طریق بحثهای پیرامون فیلمها، خواستار بازنگری در حدود و هژمونی گفتمان آزادیخواهانه همجنسگرایان رایج در پژوهشهای جاری و نقد فیلم است. او تحلیلهای عمیقی از فیلمها و نویسندگان کلیدی ارائه میکند، و آنها را در زمینههایی میخواند که در زمینههای متفاوتی مانند تمرینات پیشامدرن، تراجنسیتی در تئاتر چین تا پستمدرن، شکلهای دیاسپوریک جنسیتها. سلولوئید رفقا در چهارراه مطالعات جنسیت و جنسیت، فیلم و سینما قرار دارد. مطالعات، و مطالعات چینی. این اثر با دقت مشاهده شده و از لحاظ نظری پیچیده، با اطلاعاتی از مطالعات فرهنگی و پسااستعماری و نظریه انتقادی، مورد توجه طیف گسترده ای از محققان و دانشجویان و همچنین خوانندگان عمومی خواهد بود که به دنبال درک عمیق تر از سیاست های فرهنگی معاصر چین، بازنمایی های سینمایی، و دگرباشان هستند. فرهنگ.