دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Jakub Karpiński (auth.)
سری: Synthese Library 212
ISBN (شابک) : 9789401067096, 9780792305460
ناشر: Springer Netherlands
سال نشر: 1990
تعداد صفحات: 190
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 3 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب علیت در تحقیقات جامعه شناسی: روش شناسی علوم اجتماعی، فلسفه علوم اجتماعی، فلسفه علم
در صورت تبدیل فایل کتاب Causality in Sociological Research به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب علیت در تحقیقات جامعه شناسی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
درمان کلی مسائل مرتبط با شرطی شدن علی پدیده ها به طور سنتی حوزه فلسفه بوده است، اما وقتی روابطی را که در زمینه های مختلف اتفاق می افتد بررسی می کنیم، مطالعه چنین شرطی سازی ها به علوم تجربی تعلق دارد. جامعه شناسی نیز از این نظر مستثنی نیست. در آن رشته ما به پارادوکس خاصی توجه می کنیم. بسیاری از مسائل مرتبط با شرطی شدن علّی پدیده ها در زمان های نسبتاً اخیر در جامعه شناسی مطرح شده است و این روند روند تجربی یا حتی به اصطلاح تجربه گرایانه آن را نشان می دهد. به نظر میرسد که در این مورد، آن گرایش، که برچسب پوزیتیویستی نامیده میشود، با نوع خاصی از پوزیتیویسم در تضاد است. آن دسته از نویسندگانی که پوزیتیویسم را توصیف می کنند، معمولاً سنت هیومی را در شجره نامه آن می گنجانند و با به یاد آوردن انتقاد هیوم از مفهوم علت، از پوزیتیویسم به عنوان روندی صحبت می کنند که تمایل دارد به مطالعه علل ساده نگاه کند و خود را به اظهارات مربوط به هم اکتفا کند. وقوع پدیده ها.
The general treatment of problems connected with the causal conditioning of phenomena has traditionally been the domain of philosophy, but when one examines the relationships taking place in the various fields, the study of such conditionings belongs to the empirical sciences. Sociology is no exception in that respect. In that discipline we note a certain paradox. Many problems connected with the causal conditioning of phenomena have been raised in sociology in relatively recent times, and that process marked its empirical or even so-called empiricist trend. That trend, labelled positivist, seems in this case to be in contradiction with a certain type of positivism. Those authors who describe positivism usually include the Humean tradition in its genealogy and, remembering Hume's criticism of the concept of cause, speak about positivism as about a trend which is inclined to treat lightly the study of causes and confines itself to the statements on co-occurrence of phenomena.
Front Matter....Pages i-xi
Conditioning of Events Versus Causal Conditioning....Pages 1-17
The Simplest Case of Causal Analysis....Pages 19-36
The Causal Interpretation of Relationships in Non-Experimental Single Studies....Pages 37-53
Verification of Statements on Causal Relationships in Diachronic Studies....Pages 55-86
Verification of Statements on Causal Relationships in Experimental Research....Pages 87-105
Causal Analyses and Theoretical Analyses....Pages 107-122
Human Beings and Collectivities. The Problem of the “Level of Analysis” in Sociology....Pages 123-148
Concluding Remarks: Problems Raised and Results Obtained....Pages 149-153
Back Matter....Pages 155-184