دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Antoine Meillet
سری: Cambridge Library Collection - Linguistics
ISBN (شابک) : 1108006663, 9781108006668
ناشر: Cambridge University Press
سال نشر: 2009
تعداد صفحات: 243
زبان: French
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 4 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Caractères généraux des langues germaniques به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب شخصیت های عمومی زبان های آلمانی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
زبانشناس برجسته فرانسوی Antoine Meillet (1866-1936) شاگرد سوسور و یکی از مهمترین محققان و معلمان قرن بیستم در زمینه زبانهای هند و اروپایی بود که از شاگردان خود Benveniste، Dum?zil و Martinet به شمار می رود. . در این کتاب که اولین بار در سال 1917 منتشر شد، Meillet ویژگی های منحصر به فردی را نشان می دهد که زبان های ژرمنی (از جمله انگلیسی) را از بقیه خانواده هند و اروپایی نشان می دهد. او با اذعان به اینکه اولین نمونههای مکتوب تنها مدتها پس از تقسیم «آلمانی اولیه» به زبانهای مختلف جانشین آن در دسترس قرار میگیرد، با این وجود، شواهدی را هم برای زبان اصلی و هم برای پیشرفتهایی که منجر به آن تقسیم شد، ارائه میکند. نتیجهگیری او این است که اگرچه زبانهای ژرمنی مسلماً هندواروپایی هستند، اما حتی محافظهکارترین زبانها (آلمانی مدرن) از ریشههای خود فاصله زیادی گرفته است و انگلیسی - هم در دستور زبان و هم در واژگان - از همه بیشتر دورتر شده است.
The distinguished French linguist Antoine Meillet (1866-1936) was a pupil of Saussure and one of the most important researchers and teachers of the twentieth century in the field of Indo-European languages, counting among his own pupils Benveniste, Dum?zil and Martinet. In this book, first published in 1917, Meillet shows the unique features which mark out the Germanic languages (including English) from the rest of the Indo-European family. Acknowledging that the earliest written examples become available only long after 'proto-Germanic' had split into its various successor languages, he nonetheless supplies evidence both for the original language and for the developments which led to that splitting. His conclusion is that although the Germanic languages are indisputably Indo-European, even the most conservative (modern German) has moved a long way from its roots, and that English - both in grammar and in vocabulary - has moved furthest of all.