دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Simon Springer
سری:
ISBN (شابک) : 0415568196, 9780415568197
ناشر: Routledge
سال نشر: 2010
تعداد صفحات: 216
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 27 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Cambodia's Neoliberal Order: Violence, Authoritarianism, and the Contestation of Public Space (Routledge Pacific Rim Geographies) به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب نظم نئولیبرالی کامبوج: خشونت، اقتدارگرایی، و رقابت فضای عمومی (جغرافیای حاشیه اقیانوس آرام راتلج) نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
اقتصاد نئولیبرال در دوران پس از جنگ سرد بهعنوان اصل ایدئولوژیک غالب که برای توسعه کشورهای جنوب جهانی به کار میرفت، ظهور کرد. با این حال، برای بسیاری از مناطق جنوب جهانی، این وعده که بازارها استانداردهای زندگی و رهایی از استبداد را افزایش می دهند، وعده ای پوچ بوده است. در عوض، نئولیبرالیزاسیون شکاف بین غنی و فقیر را افزایش داده و طوفانی از آسیبهای اجتماعی به راه انداخته است. این کتاب به جغرافیای خشونت و نئولیبرالیزاسیون پس از جنگ در کامبوج می پردازد. نویسنده با استفاده از تحلیل جغرافیایی در سیاست معاصر کامبوج، مفاهیم نئولیبرالیسم، فضای عمومی و دموکراسی رادیکال را به عنوان اساسی ترین اجزای بنای نظری خود به کار می گیرد. او استدلال میکند که ترویج بازاریسازی بدون محدودیت، مهمترین عامل در ناتوانی کشور در تحکیم دموکراسی پس از انتقال تحت حمایت سازمان ملل است. این کتاب دیدگاه های کامبوجی را در مورد نقش فضای عمومی در روند توسعه دموکراتیک کامبوج نشان می دهد و پیامدهای خشونت و رابطه آن با نئولیبرالیسم را توضیح می دهد. این کتاب با در نظر گرفتن گذار از جنگ به صلح، اقتدارگرایی به دموکراسی و اقتصاد دستوری به بازار آزاد، ارزیابی انتقادی از اقتصاد سیاسی در کامبوج ارائه میکند.