دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Paul Copp
سری: The Sheng Yen series in Chinese Buddhist studies
ISBN (شابک) : 0231162707, 9780231537780
ناشر: Columbia University Press
سال نشر: 2014
تعداد صفحات: 397
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 5 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Body Incantatory: Spells and the Ritual Imagination in Medieval Chinese Buddhism به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب تجسم بدن: طلسم ها و تخیل آیینی در بودیسم چینی قرون وسطی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
چه به عنوان دعاهای عبادی خوانده شوند، چه در برابر خطرات وحشی خوانده شوند، چه برای شفای بیماران و سهولت بخشیدن به مردگان، افسون ها از ویژگی های فراگیر تمرین بودایی در چین اواخر قرون وسطی (600 تا 1000 میلادی) بود. طلسم های مادی، به اشکالی مانند طلسم و ستون های سنگی، در زندگی معنوی راهبان و مردم عادی نیز نقش اساسی داشتند. با تمرکز بر تجزیه و تحلیل خود بر فرهنگ مادی چینی این اشکال عمیقاً تجسم یافته از آیین بودایی، The Body Incanatory تاریخچه های تمرین - و منطق های تمرین - را نشان می دهد که تاکنون پنهان مانده اند. پل کاپ سنگ های حکاکی شده، کوزه ها و دیگر اشیاء کشف شده از مقبره های ناشناس را بررسی می کند. طلسم های حک شده در ستون های نزدیک معابد کوهستانی. و نسخه های خطی و چاپی از هر دو مقبره و انبار دانهوانگ. او با تمرکز بر دو طلسم مهم بودایی یا دهرانی، و تجسم آنها از منطق افسونکننده زینت و تزیین، ادعاهای مهمی در مورد اهمیت عمل طلسم بودایی نه تنها در چین قرون وسطی، بلکه در آسیای مرکزی و هند مطرح میکند. کار کاپ به وضوح تنوع اعمال بودایی را در میان راهبان قرون وسطایی، شفادهندههای آیینی و دیگر افرادی که در تاریخ گمشدهاند به تصویر میکشد، و اصلاحی را برای گزارشهایی ارائه میدهد که بر مطالب نخبگان و متعارف بیش از حد تأکید کردهاند.