دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1ª
نویسندگان: Lucas Figueiredo
سری:
ISBN (شابک) : 9788501089830, 8501089834
ناشر: Editora Record
سال نشر: 2011
تعداد صفحات: 0
زبان: Portuguese
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 5 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب موفق باشید! عجله طلا در برزیل (1697-1810) طمعی که کشوری را ساخت، پرتغال را حفظ کرد و جهان را ملتهب کرد.: تاریخچه برزیل تا 1822 معادن طلا و استخراج معادن پرتغال مستعمرات آمریکا
در صورت تبدیل فایل کتاب Boa ventura! A corrida do ouro no Brasil (1697-1810) a cobiça que forjou um país, sustentou Portugal e inflamou o mundo به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب موفق باشید! عجله طلا در برزیل (1697-1810) طمعی که کشوری را ساخت، پرتغال را حفظ کرد و جهان را ملتهب کرد. نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در اینجا، لوکاس فیگوایردو، برای اولین بار، سفر سخت و طولانی به سمت کشف ثروت های معدنی ما - و پیامدهای آن را زنده می کند. آمریکای پرتغالی جزو 9 استان گوهرشناسی جهان بود. با خاکی آغشته به سنگ های قیمتی به ویژه الماس. اما بیش از دو قرن گذشته بود که تاج هیچ نشانه ای از ثروت را مشاهده کرد. و فقط نیمی از زمان برای هدر دادن این منابع. در طول صد سال، پرتغال بیش از نیمی از فلزات گرانبهای تولید شده در جهان را در آن دوره سوزاند.
Aqui, Lucas Figueiredo traz à vida, pela primeira vez, a trajetória dura e demorada em direção à descoberta de nossas riquezas minerais — e suas conseqüências. A América Portuguesa estava entre as noves províncias gemológicas do mundo. Com um solo impregnado de pedras preciosas, sobretudo, diamantes. Mas foram mais de dois séculos até a Coroa ver algum sinal de riqueza. E apenas a metade do tempo para dilapidar esses recursos. Em cem anos, Portugal torrara mais de metade do metal precioso produzido no mundo naquele período.