ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Bilme İstenci Üzerine Dersler

دانلود کتاب درسهایی در مورد اراده برای دانستن

Bilme İstenci Üzerine Dersler

مشخصات کتاب

Bilme İstenci Üzerine Dersler

دسته بندی: فلسفه: تفکر انتقادی
ویرایش: 1 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9786053992639 
ناشر: İstanbul Bilgi Üniversitesi Yayınları 
سال نشر: 2012 
تعداد صفحات: 338 
زبان: Turkish 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 8 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 48,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب درسهایی در مورد اراده برای دانستن: فوکو، دانستن، اراده، دانش، حقیقت، متافیزیک، ارسطو، نیچه، سوفیست، اسپینوزا، کانت



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 4


در صورت تبدیل فایل کتاب Bilme İstenci Üzerine Dersler به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب درسهایی در مورد اراده برای دانستن نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب درسهایی در مورد اراده برای دانستن

میشل فوکو در کتاب‌های خود با موضوعاتی چون جنون، جنسیت و جنایت، بر آن است تا نشان دهد که «انسان» که عموماً مقوله‌ای طبیعی و غیرتاریخی محسوب می‌شود، برعکس، ساخته‌شده تاریخی است. فوکو در «سخنرانی‌هایی درباره اراده به دانستن» به مبانی یونانی این فرآیند ساخت و به پرسش دانش و حقیقت می‌پردازد. یکی از پیش فرض های انکارناپذیر اندیشه غربی، از ارسطو تا امروز، این است که طبیعت انسان خواهان دانش است. بر این اساس، به برکت این میل طبیعی و قوای همراه در انسان، نظام راست-کاذب کنونی که در مرکز درک ما از معرفت قرار دارد، شکل گرفته و بین علم و حقیقت رابطه ای ماهوی برقرار شده است. در این سخنرانی‌های اولیه، میشل فوکو این پیش‌فرض‌ها را زیر سؤال می‌برد و تلاش می‌کند ثابت کند که تمایل ما به دانش اصلاً طبیعی، جهانی و غیرتاریخی نیست.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Michel Foucault, delilik, cinsellik, suç gibi konuları işlediği kitaplarında, genellikle doğal ve tarihdışı bir kategori olarak ele alınan "insan"ın, aksine, tarihsel olarak inşa edilmiş olduğunu göstermeyi amaçlıyordu. Bilme İstenci Üzerine Dersler'de Foucault, bu inşa sürecinin Antik Yunan'daki temellerine, bilgi ve hakikat sorununa yöneliyor. Aristoteles'ten günümüze Batı düşüncesinin tartışılmaz önkabullerinden biri, insanın doğası gereği bilgiyi arzuladığıdır. Buna göre, insandaki bu doğal arzu ve beraberindeki yetiler sayesinde, bilgi anlayışımızın merkezinde yer alan mevcut doğru-yanlış sistemi oluşmuş, bilgiyle hakikat arasında özsel bir ilişki tesis edilmiştir. Michel Foucault, bu ilk derslerde, bu önkabulleri geniş çaplı bir sorgulamaya tabi tutuyor ve bilgiye yönelik arzumuzun hiç de doğal, evrensel ve tarihdışı olmadığını ispat etmeye girişiyor.





نظرات کاربران