دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1 نویسندگان: Hans A. Hartmann, Rolf Haubl (auth.), Hans A. Hartmann, Rolf Haubl (eds.) سری: ISBN (شابک) : 9783531123653, 9783322832450 ناشر: VS Verlag für Sozialwissenschaften سال نشر: 1992 تعداد صفحات: 310 زبان: German فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 18 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Bilderflut und Sprachmagie: Fallstudien zur Kultur der Werbung به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب سیل تصاویر و جادوی زبان: مطالعات موردی در مورد فرهنگ تبلیغات نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
تبلیغات برای کالاهای مصرفی به یک رسانه جمعی مستقل تبدیل شده است، به طور دقیق تر: به یک رسانه سرگرمی برای توده ها - در آستانه عصر پست مدرن که اغلب تصور می شود. عملکرد سرگرمی به آرامی اما مطمئناً عملکرد بازاریابی را به پسزمینه سوق میدهد. این امر تبلیغات کالاهای مصرفی را به یک رسانه فرهنگسازی کلامی و حتی بیشتر: فرهنگ بصری تبدیل میکند. او با استفاده از نقوش سنتی از ادبیات و هنر و تغییر آنها مطابق با علاقه اولیه خود به بهره برداری، فرهنگ می آفریند. به این ترتیب، او همچنان سنتها، زبان و عادات تماشا را از خود بیگانه و بیگانه میکند. مطالعه این فرآیند دگرگونی، که در طی آن الگوهای تجربه کلامی و بصری اجتماعی میشوند، از اهمیت علمی اجتماعی برخوردار است. جلد 12 بر اساس پیشزمینه این تشخیص، تحلیلهای موردی نمونهای از تبلیغات در مجلات مصرفکننده را گرد هم میآورد. هر مطالعه از یک مثال منتخب و قابل توجه برای نشان دادن یک روش خاص و قابل تعریف برای تفسیر تصویر-متن استفاده می کند، که در نتیجه یک مقطع متقاطع از رویکردهای ممکن به نمایشنامه و بلاغت تبلیغات در رسانه های چاپی از نقطه نظر فرهنگی-انتقادی به دست می آید.