دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Rudolph C. Troike
سری: Library and Information Sources in Linguistics 19
ISBN (شابک) : 9027237433, 9789027237439
ناشر: John Benjamins
سال نشر: 1990
تعداد صفحات: 496
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 36 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Bibliography of Bibliographies of the Languages of the World, Volume I: General and Indo-European Languages of Europe به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب کتابشناسی کتابشناسی زبانهای جهان، جلد اول: زبانهای عمومی و هند و اروپایی اروپا نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این جلد اول از یک اثر تاریخی دو جلدی، یک رکورد تاریخی و راهنمای تلاشهای کتابشناختی در تمام زبانهای جهان است که برای خدمت به خوانندگان حرفهای و همچنین غیرحرفهای به عنوان اولین نقطه ورود اطلاعات طراحی شده است. در مورد هر زبانی با مراجعه به کتابشناسی، خواننده به سرعت می تواند منابع کتابشناختی خاص را برای موضوعات خاص مورد علاقه شناسایی کند و بنابراین به سرعت جستجوی اطلاعات را محدود می کند. اگرچه کتابشناسی کتابشناسی برای چند خانواده زبانی ظاهر شده است، این مجموعه برای اولین بار مجموعه ای جامع از کتابشناسی ها را برای همه زبان ها یا خانواده های زبانی جهان، از دوره اولیه تا سال 1985 ارائه می دهد. جلد اول، با نزدیک به 2500 مدخل. در 400 صفحه، زبان های هندواروپایی اروپا، به اضافه اتروسکی و باسکی، و همچنین منابع عمومی و چند زبانه، شامل بخش هایی در فرهنگ لغت، پایان نامه ها و موضوعات تخصصی را پوشش می دهد. جلد دوم، تقریباً به همان تعداد مدخل، همه زبانهای دیگر را پوشش میدهد. در کتابشناسی، بیشتر مدخل ها حاشیه نویسی می شوند تا تعداد موارد موجود در هر کتابشناسی و نحوه چیدمان آنها را مشخص کنند. برخی از اطلاعات در مورد دامنه و پوشش کار (که از عنوان مشخص نیست)؛ آیا موارد دارای حاشیه نویسی هستند. و چه شاخص هایی را شامل می شود. کتابشناسی برای مدت طولانی به عنوان یک ابزار مرجع ضروری باقی خواهد ماند و باید در هر کتابخانه ای در خدمت خوانندگان علاقه مند به هر جنبه ای از زبان باشد.