دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Andorka Rudolf
سری:
ISBN (شابک) : 963389848X
ناشر: Osiris
سال نشر: 2006
تعداد صفحات: 787
زبان: Hungarian
فرمت فایل : DJVU (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 6 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Bevezetés a szociológiába به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب مقدمه ای بر جامعه شناسی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب درسی حاصل بیش از بیست سال تجربه آموزشی با نتایج مهم ترین مطالعات جامعه شناسی انجام شده پس از تغییر رژیم است. پس از سه فصل اول که در مورد سؤالات اساسی علم جامعه شناسی، تاریخ و روش شناسی جامعه شناسی بحث می شود، شانزده فصل اضافی هر کدام به یک پدیده اجتماعی می پردازند. به طور خلاصه نظریه های مربوط به پدیده، روش مورد استفاده برای بررسی و روندهای مشاهده شده در کشورهای دیگر را ارائه می دهد. وضعیت مجارستان را به تفصیل مورد بحث قرار می دهد و در نهایت به احتمالات دگرگونی این پدیده با ابزارهای سیاسی-اجتماعی اشاره می کند. نویسنده از جامعه شناسی کلان به جامعه شناسی خرد می رسد: از بحث ساختار اجتماعی و نابرابری ها شروع می کند و ارائه پدیده های جامعه شناختی را با پدیده های رفتار و فرهنگ انسانی به پایان می رساند.
A jelen tankönyv több mint húszéves oktatási tapasztalat terméke, a rendszerváltás után végzett legfontosabb szociológiai vizsgálatok eredményeivel. A szociológia tudományának alapkérdéseit, a szociológia történetét és módszertanát tárgyaló első három fejezet után tizenhat további fejezetben egy-egy társadalmi jelenséggel foglalkozik. Röviden bemutatja a jelenségre vonatkozó elméleteket, a vizsgálatra használt módszertant, más országokban megfigyelhető tendenciákat. Részletesen tárgyalja a magyarországi helyzetet, s végül utal a jelenség társadalompolitikai eszközökkel való átalakításának lehetőségeire. A szerző a makroszociológiától halad a mikroszociológia felé: a társadalmi szerkezet és az egyenlőtlenségek tárgyalásából indul ki, és az emberi viselkedés és a kultúra jelenségeivel fejezi be a szociológiai jelenségek bemutatását.