دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Lorenz von Stein (auth.)
سری: Synthese 1
ISBN (شابک) : 9783663033349, 9783663045236
ناشر: VS Verlag für Sozialwissenschaften
سال نشر: 1956
تعداد صفحات: 104
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 4 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب مفهوم و ماهیت جامعه: علوم اجتماعی، عمومی
در صورت تبدیل فایل کتاب Begriff und Wesen der Gesellschaft به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب مفهوم و ماهیت جامعه نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
من در این پیشگفتار برای محتوا دارم. از آثار زیر، چیزی برای افزودن وجود ندارد، در جایی که اشتباهات و عیب هایی را می بینید، نباید از آثار اشتغال طولانی و بسیار جدی به موضوع در کنار آنها غافل شد. با این حال، اول از همه، نظر من این است که تحقیقاتی که در اینجا مطرح می شود، واقعاً محتوای علم جامعه را تشکیل می دهد. اما من می دانم که هیچ کس حق ندارد فکر کند که می تواند حقیقت نهایی را در جایی با تلاش خود پیدا کند. همچنین امید من این است که پیشنهادی در اینجا برای کاوش بیشتر در منطقه بسیار غنی و در عین حال کم شناخته شده جامعه با احتیاط و جدیت ارائه شود. زیرا فقط خیلی ها می توانند کارهای زیادی انجام دهند وقتی که موضوع یک هدف بزرگ باشد. در نهایت این اعتقاد من باقی است که بررسی عناصر، دستورات و حرکات جامعه بشری نه تنها برای کمک به حوزه جدیدی از علم است، بلکه به بسیاری از بخش های قدیمی آن شکل تازه و جان تازه ای می بخشد. به همین دلیل است که اولین اثر در اینجا باید شخصیت unf را نشان دهد. حفظ مهارت؛ هر کس که دست به چنین کاری می زند حق دارد این ناقصی را در خود، بلکه در ماهیت موضوع جستجو نکند. این به من جرات داد تا خودم کار را تمام کنم. و من با خودم فکر می کنم که در آینده این برای بسیاری دیگر کمتر از آن تسلی نخواهد بود. لورنز فون اشتاین 9 I.
1ch habe in diesem Vorwort zu dem 1nhalte. des nachfolgenden Werk,es nichns hinzuzufiigen, als dag man, wo man Fehler und Mangel findet, auch die Spuren langer und sehr ernster Beschaftigung mit dem Gegenstande daneben nicht iibersehen moge. Meine Ansicht ist zu nachst aller,dings, dag ·die hier niedergelegten Untersuchungen wirklich den 1nhalt der Wissenschaft von der Gesellschaft bilden; aber ich weig, dag niemand das Recht hat zu meinen, er vermoge mit eigener Kraft das endgiiltig Wahre irgendwo zu finden. Meine Hoffnung ist ferner, dagdie Anregung hiermit gegeben wer,den moge, das so unendlich reiche und doch so wenig bekannte Gebiet der Gesellschaft mit Um sicht und Ernst weiter zu erforschen; denn nur viele vermogen viel, wo es sich urn ein gro&s Ziel handelt. Meine Ueberzeugung aber bleibt endlich, dag die Untersuchungen iiber die Elemente, die Ord nungen und die Bewegungen der menschlichen Gesellschaft dazu be stimmt sind, nicht nur ein neues Gebiet der Wissenschaft zu hilden, sondern auch vielen alten Theilen derselben neue Gestalt und neues Leben zu geben. Eben deghalb mufl eine erste Arbeit hier ,den Cha rakter der Unf. ertigkeit behalten; wereine solche Arbeit unternimmt, der hat das Recht, diese Unfertigkeit nicht blog in sich, sondern auch in der Natur der Sache zu suchen. Das hat mir den Muth gegeben, die Arbeit selbst zu einem Abschlug zu bringen; und ich ,denke mir, es wird das kiinftig noch manchem Anderen nicht minder zum Troste gereichen. Lorenz von Stein 9 I.
Front Matter....Pages 1-9
Ueber die Nothwendigkeit des Systematischen in der Gesellschaftslehre....Pages 11-16
Der Allgemeine Umfang der Gesellschaftslehre....Pages 17-22
Die Nähere Bestimmung des Begriffs der Gesellschaft Durch die Scheidung von Gesellschaft und Staat....Pages 23-33
Die Grundzüge der Gesellschaftslehre....Pages 34-48
Front Matter....Pages 49-51
Entwicklung des Begriffes der Gesellschaftsordnung....Pages 52-72
Die Bewegung der Gesellschaft....Pages 73-97
Die Wirkliche Gesellschaft....Pages 98-105
Back Matter....Pages 107-107