ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Beethoven's French Piano: A Tale of Ambition and Frustration

دانلود کتاب پیانوی فرانسوی بتهوون: داستان جاه طلبی و سرخوردگی

Beethoven's French Piano: A Tale of Ambition and Frustration

مشخصات کتاب

Beethoven's French Piano: A Tale of Ambition and Frustration

ویرایش: [1 ed.] 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 0226818357, 9780226818351 
ناشر: University of Chicago Press 
سال نشر: 2022 
تعداد صفحات: 384
[440] 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 12 Mb 

قیمت کتاب (تومان) : 51,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 5


در صورت تبدیل فایل کتاب Beethoven's French Piano: A Tale of Ambition and Frustration به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب پیانوی فرانسوی بتهوون: داستان جاه طلبی و سرخوردگی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب پیانوی فرانسوی بتهوون: داستان جاه طلبی و سرخوردگی

با استفاده از کپی پیانوی ارارد بتهوون، محقق و نوازنده، تام بگین، تفسیر مجدد شگفت انگیزی از یک دوره کلیدی از آثار بتهوون را ارائه می دهد.

در سال 1803 بتهوون یک پیانوی فرانسوی را از کارگاه Erard Frères در پاریس. یکی از بازدیدکنندگان گزارش داد که آهنگساز «آنقدر مسحور آن بود که همه پیانوهای ساخته شده در اینجا را در مقایسه با آن زباله می‌داند». در حالی که بتهوون صدای آن را دوست داشت، لمس صفحه کلید فرانسوی بسیار سنگین تر از پیانوهای وینی بود که او به آن عادت کرده بود. او به امید غلبه بر این اشکال، یک تکنسین محلی را مأمور انجام یک سری اصلاحات کرد که در نهایت نتایج ناامیدکننده ای به همراه داشت. بتهوون در سال 1810 پیانوی ارارد را برای همیشه کنار گذاشت.
 
پیانوی فرانسوی بتهوون خواننده را به این دوره از اشتیاق بتهوون به همه چیزهای فرانسوی باز می گرداند. چه ردپایی از حضور ارارد را می توان در سونات های پیانو مانند «والدشتاین» و «آپاسیوناتا» او یافت؟ برای پاسخ به این سوال، تام بگین با تیمی از مورخان و موسیقیدانان کار کرد تا ماکتی دقیق از پیانوی ارارد را بسازند. بگین به عنوان یک محقق و یک هنرمند ضبط، موقعیت منحصر به فردی دارد تا ما را در این دوره کلیدی از کار بتهوون راهنمایی کند. بگین چه در آرشیو دفن شده باشد، چه در حال تحقیق در مورد خروجی پیانیست های فرانسوی که بتهوون را مجذوب خود کرده اند، چه روی صفحه کلید ارارد او نشسته باشد، بگین به ذهن آهنگساز فکر می کند و احساس می کند که بینش های شگفت انگیز جدیدی را در مورد برخی از شناخته شده ترین آهنگ ها به ارمغان می آورد. آهنگ های پیانویی تمام دوران.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Using a replica of Beethoven’s Erard piano, scholar and performer Tom Beghin launches a striking reinterpretation of a key period of Beethoven’s work.

In 1803 Beethoven acquired a French piano from the Erard Frères workshop in Paris. The composer was “so enchanted with it,” one visitor reported, “that he regards all the pianos made here as rubbish by comparison.” While Beethoven loved its sound, the touch of the French keyboard was much heavier than that of the Viennese pianos he had been used to. Hoping to overcome this drawback, he commissioned a local technician to undertake a series of revisions, with ultimately disappointing results. Beethoven set aside the Erard piano for good in 1810.
 
Beethoven’s French Piano returns the reader to this period of Beethoven’s enthusiasm for all things French. What traces of the Erard’s presence can be found in piano sonatas like his “Waldstein” and “Appassionata”? To answer this question, Tom Beghin worked with a team of historians and musicians to commission the making of an accurate replica of the Erard piano. As both a scholar and a recording artist, Beghin is uniquely positioned to guide us through this key period of Beethoven’s work. Whether buried in archives, investigating the output of the French pianists who so fascinated Beethoven, or seated at the keyboard of his Erard, Beghin thinks and feels his way into the mind of the composer, bringing startling new insights into some of the best-known piano compositions of all time.





نظرات کاربران