دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: [1. Aufl. 2019]
نویسندگان: Werner Busch. Martin Geck
سری:
ISBN (شابک) : 9783476049711, 9783476049728
ناشر: J.B. Metzler
سال نشر: 2019
تعداد صفحات: IX, 183
[182]
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 57 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Beethoven-Bilder: Was Kunst- und Musikgeschichte (sich) zu erzählen haben به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب تصاویر بتهوون: آنچه که تاریخ هنر و موسیقی (خود) باید بگوید نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
پرترههای بتهوون بیش از 200 سال است که وجود داشتهاند، و فراتر از سر تایتان همهجانبه، طرحهای متنوعی به شکل کشیده، نقاشی شده و مجسمهسازی شده وجود دارد که چیزهای زیادی درباره زمان مربوط به آنها و رویکردهای ما به موسیقی بتهوون نشان میدهد. دادن. این گفتگو بین یک مورخ موسیقی و یک مورخ هنر، در حالی که به تصاویر و بناهای تاریخی مختلف بتهوون نگاه میکند، چشماندازی بدیع را در مورد 200 سال تاریخ فرهنگی باز میکند. این از کلاسیک گرایی عصر گوته تا ساختارشکنی کنونی، از جوزف استیلر تا مارکوس لوپرتز، از ناپلئون بناپارت تا ویلهلم فورتوانگلر و مائوریسیو کاگل را در بر می گیرد. گفتگوی سرگرم کننده و روشنگرانه بین دو نماینده اثبات شده حوزه خود.
Beethoven-Bildnisse gibt es seit über 200 Jahren, und jenseits des omnipräsenten Titanenhauptes gibt es eine Vielfalt von Gestaltungen in gezeichneter, gemalter und plastischer Form, die viel über ihre jeweilige Zeit und über unsere Zugänge zu Beethovens Musik zu erkennen geben. Eine originelle Perspektive auf 200 Jahre Kulturgeschichte eröffnet dieses Gespräch zwischen einem Musik- und einem Kunsthistoriker beim Betrachten diverser Beethoven-Bilder und -Denkmäler. Das reicht vom Klassizismus der Goethezeit bis zum Dekonstruktivismus der Gegenwart, von Joseph Stieler bis Markus Lüpertz, von Napoleon Bonaparte bis Wilhelm Furtwängler und Mauricio Kagel. Ein unterhaltsames und erhellendes Gespräch zweier ausgewiesener Vertreter ihres Fachs.