دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: [1 ed.]
نویسندگان: Paola Janßen (auth.)
سری: BestMasters
ISBN (شابک) : 9783658178130, 9783658178147
ناشر: Springer Spektrum
سال نشر: 2017
تعداد صفحات: XIV, 83
[92]
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Bayessche Netze in der Rechtsprechung: Der Strafprozess gegen Jörg Kachelmann als statistisches Entscheidungsproblem به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب شبکه های بیزی در حقوق: محاکمه جنایی علیه یورگ کچلمن به عنوان یک مشکل تصمیم گیری آماری نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
پائولا یانسن اقناع قضایی را به عنوان یک مسئله تصمیم گیری آماری ذهنی فرموله می کند و بنابراین به رابط روش شناختی بین آمار و رویه قضایی اشاره می کند. استفاده از آمار بیزی ثبات منطقی استفاده از اطلاعات و تصمیم گیری را تضمین می کند. با این حال، مستلزم تعیین احتمالات پیشینی است که ممکن است در مورد آنها اجماع بین الاذهانی حاصل نشود. تجزیه و تحلیل حساسیت می تواند این مشکل را کاهش دهد. نویسنده با ارائه و ارزیابی شواهد به عنوان یک شبکه بیزی، این حقایق را با استفاده از پرونده جنایی علیه یورگ کاچلمن مجری سابق آب و هوا نشان می دهد.
Paola Janßen formuliert richterliche Überzeugungsbildung als subjektives statistisches Entscheidungsproblem und bezieht sich damit auf eine methodische Schnittstelle zwischen Statistik und Jurisprudenz. Die Anwendung der bayesschen Statistik stellt hierbei die logische Konsistenz der Informationsverwertung und der Entscheidungsfindung sicher. Sie erfordert aber die Festlegung von a-priori-Wahrscheinlichkeiten, über die ein intersubjektiver Konsens möglicherweise nicht hergestellt werden kann. Sensitivitätsanalysen können dieses Problem abmildern. Die Autorin illustriert diese Sachverhalte anhand des Strafprozesses gegen den ehemaligen Wettermoderator Jörg Kachelmann, indem sie die Beweislage als bayessches Netz darstellt und auswertet.