دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Tobias Bach (auth.)
سری: Interdisziplinäre Organisations- und Verwaltungsforschung 19
ISBN (شابک) : 9783658042981, 9783658042998
ناشر: VS Verlag für Sozialwissenschaften
سال نشر: 2014
تعداد صفحات: 349
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 مگابایت
در صورت ایرانی بودن نویسنده امکان دانلود وجود ندارد و مبلغ عودت داده خواهد شد
کلمات کلیدی مربوط به کتاب استقلال و کنترل مقامات مستقل: یک تحلیل تجربی با استفاده از مثال آلمان و نروژ: علوم سیاسی، عمومی
در صورت تبدیل فایل کتاب Autonomie und Steuerung verselbständigter Behörden: Eine empirische Analyse am Beispiel Deutschlands und Norwegens به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب استقلال و کنترل مقامات مستقل: یک تحلیل تجربی با استفاده از مثال آلمان و نروژ نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
چند سال است که یک بحث علمی سیاسی و اداری بین المللی در مورد مقامات ساختاری مستقل خارج از وزارتخانه ("سازمان ها") وجود داشته است. نقطه شروع مشاهده این است که تفاوت های قابل توجهی در طراحی روابط کنترلی بین وزارتخانه ها و مقامات وجود دارد که هم بین مقامات یک کشور و هم در مقایسه بین المللی وجود دارد. توبیاس باخ با استفاده از مثال آلمان و نروژ به بررسی چگونگی تأثیر فرآیندهای اصلاحات ملی از یک سو و ویژگی های سازمانی مانند ساختار و وظایف از سوی دیگر بر روابط راهبری می پردازد. تجزیه و تحلیل تجربی بر اساس نظرسنجی های استاندارد شده انجام شده در چارچوب شبکه تحقیقاتی بین المللی COBRA ("پایگاه داده های سازمان عمومی مقایسه ای برای تحقیق و تجزیه و تحلیل") انجام شده است.
Es gibt seit einigen Jahren eine internationale politik- und verwaltungswissenschaftliche Diskussion zu strukturell verselbständigten Behörden außerhalb der Ministerialverwaltung („Agencies“). Ausgangspunkt ist die Beobachtung, dass bei der Ausgestaltung der Steuerungsbeziehungen zwischen Ministerien und Behörden erhebliche Unterschiede festzustellen sind, die sowohl zwischen Behörden eines Landes als auch im internationalen Vergleich bestehen. Tobias Bach untersucht am Beispiel Deutschlands und Norwegens, wie sich nationale Reformverläufe einerseits und organisatorische Merkmale wie Struktur und Aufgabe andererseits auf Steuerungsbeziehungen auswirken. Die empirische Analyse stützt sich auf standardisierte Erhebungen, die im Rahmen des internationalen Forschungsnetzwerkes COBRA („Comparative Public Organization Data Base for Research and Analysis“) durchgeführt wurden.
Front Matter....Pages 1-19
Front Matter....Pages 21-21
Einleitung....Pages 23-48
Autonomie und Steuerung: Forschungsstand und Erklärungsmodell....Pages 49-88
Datenerhebung und methodische Vorgehensweise....Pages 89-125
Front Matter....Pages 127-127
Agenturen im nationalen Kontext: Deutschland und Norwegen....Pages 129-179
Autonomie und Steuerung im Ländervergleich....Pages 181-212
Front Matter....Pages 213-213
Die Bedeutung organisatorischer Merkmale für Autonomie und Steuerung....Pages 215-262
Autonomie und Steuerung im Behördenvergleich....Pages 263-325
Front Matter....Pages 327-327
Zusammenfassung und Ausblick....Pages 329-338
Back Matter....Pages 339-358