دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Fabrizio Desideri (editor). Paolo Francesco Pieri (editor)
سری: Il tridente. Campus 121
ISBN (شابک) : 887186686X, 9788871866864
ناشر: Moretti & Vitali
سال نشر: 2017
تعداد صفحات: 234
[240]
زبان: Italian
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Atque. Materiali tra filosofia e psicoterapia. Nuova serie. 19/2016. Logiche del risentimento به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب Atque. مطالب بین فلسفه و روان درمانی سری جدید. 19/2016. منطق های کینه نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
با این شماره «atque» قصد داریم به آن آشفتگی احساسی کم و بیش پنهانی، بسیار انسانی، که رنجش است، تأمل کنیم. اگر آن را به یک موج جذب کنیم، تلاش برای سوار شدن بر هر موجی از کینه را که حتی به طور غیرارادی از ما عبور کرده است، خطرناک می دانیم، به همان اندازه که لازم می دانیم سعی کنیم بفهمیم چیست، چگونه ایجاد می شود، چگونه می تواند در درون و بیرون ما تبلیغ کنید، چگونه می توانیم آن را اداره کنیم، و چگونه ممکن است حل شود. هدف این است که این محبت پیچیده را ترسیم کنیم: با پیروی از انحرافات بیان آن، بازسازی مسیرهای سفر و شناخت هندسه های مختلف آن، می توان منطق های مختلف آن را برجسته کرد. و در انجام این وظیفه - طبق معمول - دیدگاههای مختلفی را که در زمینههای مختلف پژوهشی در عصر جدید و پس از آن در این موضوع مطرح شده است، دنبال خواهیم کرد. بیش از همه به مطالعات و تحقیقات در مورد رنجش فکر کنید، از فلسفه گرفته تا انسان شناسی سیاسی، از زبان شناسی تا روانشناسی (اما تا روانشناسی اخلاقی)، از ادبیات تا پدیدارشناسی، از جامعه شناسی تا روانکاوی. و بنابراین به بازخوانی متفکران مختلف از نیچه (در رویارویی سخت او با یوگن دورینگ) تا هگل، از مونتن تا ژیرار، از داستایوفسکی (که در رویارویی انتقادی با سچنوف می گذرد) تا شلر، از روسو تا فروید (و نه). به تنهایی) تا – در سطوح مختلف – آمیری، پیتر استراوسون و برنارد ویلیامز. اگر موضوع خشم و به طور خاص منطق آن باشد، میتوانیم تحولاتی را برشماریم که مشهودترین آنها بوده است: به عنوان یکی از راههایی که در روابط انسانی ارائه میشود و بنابراین بهعنوان چیزی که ما را از نظر عاطفی در ارتباط با دیگری قرار میدهد. به مثابه چیزی که بدن از طریق آن به مثابه محل گذر پدیدار می شود، که به موجب آن باطن همیشه برزخی است و خود آنقدر حالتی نیست که انتقال و مبادله با دیگران است. مانند یک فکر طاقت فرسا که توسط گذشته ای به شکلی جبران ناپذیر زندگی می کند که به این ترتیب فرسوده و مست می کند. به عنوان منطقه خشونت و درگیری (درون فردی، بین فردی و سیاسی)؛ به عنوان اثر \"بررسی میل\"؛ به عنوان پدیدهای که نه با احساس فردی، بلکه با «وجهی از بودن-با» ارتباط دارد. به عنوان پدیده ای از حافظه که با آلوده کردن و آلوده کردن همان حافظه، به عنوان درمان در انتظار فراموشی است.
Con questo fascicolo di «atque» intendiamo riflettere su quella più o meno segreta perturbazione emotiva, molto umana, che è il risentimento. Se lo assimiliamo a un'onda, tanto consideriamo pericoloso provare a cavalcare una qualsivoglia onda del risentimento che ci abbia pure involontariamente attraversato, quanto consideriamo necessario provare a comprendere cosa sia, come si sia generata, come possa propagarsi dentro e fuori di noi, come possiamo governarla, e come magari possa dissolversi. L'intento è quello di perimetrare questa complessa affezione: seguendo le declinazioni delle sue espressioni, ricostruendone gli itinerari e conoscendone le diverse geometrie sarà possibile evidenziarne le varie logiche. E nello svolgere questo compito, seguiremo – come al solito – le differenti prospettive che sono venute a darsi su questo tema nei vari ambiti di ricerca in epoca moderna e non solo. Si pensi soprattutto a studi e ricerche sul risentimento che vanno dalla filosofia all'antropologia politica, dalla filologia alla psicologia (ma anche alla psicologia morale), dalla letteratura alla fenomenologia, dalla sociologia alla psicoanalisi. E quindi alle riletture di vari pensatori che vanno da Nietzsche (nel suo duro confronto con Eugen Dühring) a Hegel, da Montaigne a Girard, da Dostoevskij (che passa attraverso un confronto critico con Sečenov) a Scheler, da Rousseau a Freud (e non solo) sino – su piani diversi – ad Améry, Peter Strawson e Bernard Williams. Se il tema è il risentimento e in particolare le sue logiche, possiamo così enumerare gli sviluppi che maggiormente si sono evidenziati: come uno dei modi che si dà nelle relazioni umane e quindi come ciò che ci situa emozionalmente nei confronti dell'altro; come qualcosa attraverso cui il corpo emerge in quanto luogo di passaggio, per cui l'interno è sempre liminare, e l'io è non tanto uno stato quanto una transizione e uno scambio con gli altri; come un pensiero lancinante generato da un passato vissuto in modo irriscattabile che in quanto tale corrode e intossica; come terreno della violenza e del conflitto (intraindividuale, interindividuale e politico); come l'effetto di uno "scacco del desiderio"; come fenomeno che ha a che fare non già con un sentimento individuale, bensì con "una modalità del con-essere"; come fenomeno della memoria che contagiando e infettando la stessa memoria attende l'oblio come cura.