دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: john Dewey. Giovanni Matteucci (editor)
سری:
ISBN (شابک) : 887726103X, 9788877261038
ناشر: Aesthetica
سال نشر: 2020
تعداد صفحات: 0
زبان: Italian
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 495 کیلوبایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Arte come esperienza به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب هنر به عنوان تجربه نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
\"هنر به مثابه تجربه\" یکی از کمک های عمده فرهنگ انگلیسی-آمریکایی به زیبایی شناسی قرن بیستم است. دیویی در این اثر خود را به توسعه فلسفه هنر به عنوان یک رشته تخصصی محدود نمی کند. در اینجا پارادایم جدیدی برای تجربه به طور کلی پدیدار می شود که در زیبایی شناسی به عنوان نظمی برای بهبود و برآوردن نیازهای حسی و عاطفی انسان شناخته می شود. نتیجه، مفهومی است که به درک و ارزیابی انتقادی روابط متراکم بین هنر و زیباییشناسی، هم با پویایی تجربی و هم با واقعیتهای اجتماعی که آنها را تغذیه میکند، توجه دارد. بنابراین دیویی بر دلایل بحران فرهنگ معاصر تمرکز میکند و به طرح داربست انسانشناسی میپردازد که از ثمرات انقلابهای هنری اوایل قرن بیستم نیز تغذیه شده است. این شخصیتها «هنر بهمثابه تجربه» را به کلاسیکی برای تأمل در تجربه زیباییشناختی تبدیل کردهاند، برای هنرمندان مهم، از جوزف آلبرز گرفته تا مارک روتکو، روشنکننده است، و امروزه هنوز در مرکز توجه در حوزههای مختلف حیاتی بحثهای فلسفی قرار دارد.
"Arte come esperienza" costituisce uno dei maggiori contributi della cultura angloamericana all'estetica del Novecento. In quest'opera Dewey non si limita a elaborare una filosofia dell'arte come disciplina specialistica. Emerge qui un nuovo paradigma per l'esperienza in generale, individuato nell'estetico quale ordine di perfezionamento e compimento delle istanze sensoriali ed emotive dell'uomo. Ne deriva una concezione attenta a cogliere e vagliare criticamente le fitte relazioni dell'arte e dell'estetico sia con le dinamiche esperienziali sia con le realtà sociali che le alimentano. Dewey mette così a fuoco motivi di crisi della cultura contemporanea, delineando l'impalcatura di un'antropologia nutrita anche dai frutti delle rivoluzioni artistiche primonovecentesche. Questi caratteri hanno reso "Arte come esperienza" un classico per le riflessioni sull'esperienza estetica, illuminante per importanti artisti, da Josef Albers a Mark Rothko, e oggi ancora al centro dell'attenzione in vari ambiti cruciali del dibattito filosofico.