دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Gregory Salter
سری: Home
ISBN (شابک) : 9781350052727
ناشر: Bloomsbury Academic
سال نشر: 2019
تعداد صفحات: 224
[225]
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 5 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Art and Masculinity in Post-War Britain: Reconstructing به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب هنر و مردانگی در بریتانیا پس از جنگ: بازسازی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در این کتاب، گریگوری سالتر نشان می دهد که هنرمندان چگونه خانه و مردانگی را در دوره بازسازی اجتماعی و شخصی پس از جنگ جهانی دوم در بریتانیا نشان می دادند. سالتر خانه را موجودی ناپایدار در این برهه تاریخی می داند که با خوش بینی و امید به بهبودی پس از جنگ آغشته شده و در عین حال همچنان با خاطرات و آسیب های دوران جنگ طنین انداز می کند. هنرمندانی که در این کتاب مورد بررسی قرار گرفته اند عبارتند از: جان براتبی، فرانسیس بیکن، کیت وان، فرانسیس نیوتن سوزا و ویکتور پاسمور. مطالعات موردی شامل طیف وسیعی از خانواده هسته ای و بدن تا کشور است. در مجموع، آنها استدلالی را ارائه می کنند که هنر درک بازسازی پس از جنگ را به عنوان یک پدیده زمانی ناپایدار و درازمدت امکان پذیر می کند که مفاهیم خانه و مردانگی را در قلب اهداف خود قرار می دهد. هنر و مردانگی در بریتانیای پس از جنگ، چگونگی تعامل و تأثیر مفاهیم سیال جامعه، ملت، مردانگی و خانه بر یکدیگر را در این دوره حساس از تاریخ نشان میدهد و برای هر کسی که تاریخ هنر، مردمشناسی، جامعهشناسی را مطالعه میکند، جالب خواهد بود. تاریخ و مطالعات فرهنگی و میراثی.
In this book, Gregory Salter traces how artists represented home and masculinities in the period of social and personal reconstruction after the Second World War in Britain. Salter considers home as an unstable entity at this historical moment, imbued with the optimism and hopes of post-war recovery while continuing to resonate with the memories and traumas of wartime. Artists examined in the book include John Bratby, Francis Bacon, Keith Vaughan, Francis Newton Souza and Victor Pasmore. Case studies featured range from the nuclear family and the body, to the nation. Combined, they present an argument that art enables an understanding of post-war reconstruction as a temporally unstable, long-term phenomenon which placed conceptions of home and masculinity at the heart of its aims. Art and Masculinity in Post-War Britain sheds new light on how the fluid concepts of society, nation, masculinity and home interacted and influenced each other at this critical period in history and will be of interest to anyone studying art history, anthropology, sociology, history and cultural and heritage studies.