دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: [1 ed.]
نویسندگان: Nasir Raza Khan (editor)
سری:
ISBN (شابک) : 1032015284, 9781032015286
ناشر: Routledge India
سال نشر: 2021
تعداد صفحات: 288
[245]
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 6 Mb
در صورت ایرانی بودن نویسنده امکان دانلود وجود ندارد و مبلغ عودت داده خواهد شد
در صورت تبدیل فایل کتاب Art and Architectural Traditions of India and Iran: Commonality and Diversity به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب هنر و سنت های معماری هند و ایران: اشتراک و تنوع نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب مروری جامع بر پیوندهای تاریخی و فرهنگی هند و ایران از نظر هنر و سنت های معماری و اشتراک و تنوع آنها ارائه می دهد. به موضوعاتی مانند ارتباطات اولیه بین ایران، هند و آسیای مرکزی می پردازد. مطالعه مجتمع قطب در دهلی. مهاجرت بزرگ ترکها از آسیا به آناتولی. همکاری نقاشان هندی و ایرانی؛ طراحی، تکنیک های تزئین و پویایی منطقه ای؛ زنان و فضاهای عمومی در شاه جهان آباد و اصفهان. معماران نجیب دوره امپراتور شاه جهان; توسعه معماری مذهبی اسلامی کشمیر در دوره قرون وسطی؛ نقش نور جهان و ریشه های ایرانی او در تکامل باغ مغول. سنتز معماری هند و ایرانی; و تلاقی فرهنگ غذایی هند و ایرانی; برای به نمایش گذاشتن غنای هنر، معماری و تبادلات اجتماعی- فرهنگی و سیاسی بین دو کشور. با گرد هم آوردن طیف گسترده ای از دیدگاه ها، به ریشه های ارتباط هند و ایران در طول قرن ها می پردازد تا تأثیر و تأثیر آن بر شجره نامه هنری و فرهنگی و گذشته مشترک دو تا از قدیمی ترین تمدن ها و قدرت های منطقه ای جهان را درک کند.
این کتاب با منابع آرشیوی خود برای محققان و پژوهشگران تاریخ قرون وسطی، تاریخ هند، روابط بینالملل، تاریخ آسیای مرکزی، مطالعات اسلامی، تاریخ ایران، هنر و معماری، مطالعات میراث، مطالعات فرهنگی مفید خواهد بود. ، مطالعات منطقه ای و مطالعات آسیای جنوبی و همچنین علاقه مندان به مطالعه تبادلات اجتماعی- فرهنگی و مذهبی.