دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Margherita Zander
سری:
ISBN (شابک) : 3531152262, 9783531152264
ناشر:
سال نشر: 2008
تعداد صفحات: 229
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 933 کیلوبایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Armes Kind – starkes Kind? Die Chance der Resilienz به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب کودک فقیر - کودک قوی؟ شانس تاب آوری نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب بینش مناسبی در مورد تحقیقات تاب آوری ارائه می دهد که در سطح بین المللی بسیار مورد بحث قرار گرفته و اخیراً در آلمان نیز به طور فعال دنبال شده است. «تاب آوری» به معنای «تاب آوری ذهنی» در موقعیت های پر استرس و پرخطر زندگی است. بزرگ شدن در فقر یک خطر کلیدی رشد برای کودکان است. مهم ترین یافته این است که «تاب آوری» از طریق اقدام آموزشی و تربیتی اجتماعی قابل ارتقا است. با این حال، تا کنون، فقدان یک توجیه نظری صحیح و یک بحث فنی اساسی در مورد چگونگی انتقال و اعمال مفهوم تاب آوری به کودکان و خانواده های در شرایط فقر وجود داشته است. کتاب این شکاف را برطرف می کند.
Das Buch bietet einen fundierten Einblick in die international viel diskutierte und neuerdings auch in Deutschland lebhaft verfolgte Resilienzforschung. „Resilienz“ bedeutet „seelische Widerstandsfähigkeit“ in belasteten und risikobehafteten Lebenssituationen. Aufwachsen in Armut ist ein zentrales Entwicklungsrisiko für Kinder. Wichtigste Erkenntnis ist, dass „Resilienz“durch pädagogisches und sozialpädagogisches Handeln gefördert werden kann. Bisher fehlte jedoch eine theoretisch fundierte Begründung und eine substanzielle fachliche Erörterung, wie sich das Resilienzkonzept für Kinder und Familien in Armutslagen übertragen und anwenden lässt. Diese Lücke schließt das Buch.
Front Matter....Pages 1-8
Einleitung....Pages 9-14
Annäherung an das Resilienzkonzept....Pages 15-49
Kinderarmut in der Sicht von Resilienzstudien....Pages 50-92
Von der Kinderarmutsforschung hin zur Resilienzperspektive....Pages 93-131
Armut mit den Augen der Kinder — Die mittlere Kindheit im Fokus....Pages 132-177
Resilienz lässt sich fördern — Handlungskonzepte....Pages 178-215
Nachgedanken zum Geleit....Pages 216-219
Back Matter....Pages 220-228