دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Herbert Granger (auth.)
سری: Philosophical Studies Series 68
ISBN (شابک) : 9789048147007, 9789401707855
ناشر: Springer Netherlands
سال نشر: 1996
تعداد صفحات: 188
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 4 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب ایده ارسطو از روح: فلسفه کلاسیک، متافیزیک، هستی شناسی، فلسفه ذهن، فلسفه علم
در صورت تبدیل فایل کتاب Aristotle’s Idea of the Soul به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب ایده ارسطو از روح نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
ایده ارسطو از روح ماهیت روح را در روانشناسی و فلسفه طبیعی ارسطو در نظر می گیرد. بررسی تفاسیر معاصر از ایده ارسطو از روح، که در پژوهش ارسطویی در سنت تحلیلی برجسته است، ارائه شده است. این تعابیر به دو موضع تقسیم می شوند: «اسناد گرایی» که نفس را ملک می داند. و «جوهرگرایی» که آن را یک چیز می داند. تاکسونومی ها برای اسناد گرایی و جوهره گرایی ایجاد شده و موارد مربوط به هر یک از آنها در نظر گرفته می شود. نتیجه میگیریم که هیچ یک از موقعیتها را نمیتوان بدون مصالحه حفظ کرد، زیرا ارسطو ویژگیهایی را به روح نسبت میدهد که منحصراً به یک چیز و منحصراً به یک ویژگی تعلق دارند. ارسطو روح را به مثابه یک «مال-چیز»، به عنوان تلاقی بین یک چیز و یک دارایی می داند. استدلال می شود که ارسطو با این ایده از روح می آید زیرا هیلومورفیسم او روح را به عنوان یک ویژگی و آموزه علّی او آن را به عنوان یک فاعل علّی و در نتیجه به عنوان یک چیز معرفی می کند.
Aristotle's Idea of the Soul considers the nature of the soul within Aristotle's psychology and natural philosophy. A survey is provided of the contemporary interpretations of Aristotle's idea of the soul, which are prominent in the Aristotelian scholarship within the analytic tradition. These interpretations are divided into two positions: `attributivism', which considers the soul to be a property; and `substantialism', which considers it to be a thing. Taxonomies are developed for attributivism and substantialism, and the cases for each of them are considered. It is concluded that neither position may be maintained without compromise, since Aristotle ascribes to the soul features that belong exclusively to a thing and exclusively to a property. Aristotle treats the soul as a `property-thing', as a cross between a thing and a property. It is argued that Aristotle comes by this idea of the soul because his hylomorphism casts the soul as a property and his causal doctrine presents it as a causal agent and thereby as a thing.
Front Matter....Pages i-ix
Introduction....Pages 1-14
The Case for Attributivism....Pages 15-28
A Taxonomy for Attributivism....Pages 29-56
The Case for Substantialism....Pages 57-81
A Taxonomy for Substantialism....Pages 83-109
The Agency of the Soul: The Case for Substantialism Reconsidered....Pages 111-131
The Nature of Soul: The Property-Thing....Pages 133-158
Back Matter....Pages 159-187