دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: illustrated
نویسندگان: Saul Levi Morteira
سری: Amsterdam Studies in the Dutch Golden Age
ISBN (شابک) : 9462980101, 9789462980105
ناشر: Amsterdam University Press
سال نشر: 2017
تعداد صفحات: 0
زبان: English
فرمت فایل : ZIP (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Arguments Against the Christian Religion in Amsterdam به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب استدلال علیه دین مسیحیت در آمستردام نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این اولین کتابی است که ترجمه ای به انگلیسی و همچنین مطالعه انتقادی یک رساله اسپانیایی را ارائه می کند که در حدود سال 1650 توسط خاخام سائول لوی مورتیرا نوشته شده است، که مشهورترین همایش باروخ اسپینوزا بود. این کتاب با هدف تشویق تمرین یهودیت هلاکی در میان نوادگان کانورسوها در آمستردام، یهودیان سفاردی اسپانیایی و پرتغالی که مجبور به گرویدن به مسیحیت شده بودند، گفتگوی بین دو همکلاسی را به نمایش میگذارد که در نهایت به تصویری از یک میهن یهودی منجر میشود. نتیجه ای که مورتیرا فکر می کرد تنها از طریق برنامه او برای تجدید قوا ممکن است.
This is the first book to offer a translation into English-as well as a critical study-of a Spanish treatise written around 1650 by Rabbi Saul Levi Morteira, whose most renowned congregant was Baruch Spinoza. Aimed at encouraging the practice of halachic Judaism among the Amsterdam-based descendants of conversos, Spanish and Portuguese Sephardic Jews who had been forced to convert to Christianity, the book stages a dialogue between two conversos that ultimately leads to a vision of a Jewish homeland-an outcome that Morteira thought was only possible through his program for rejudaisation.