ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Ärger in Organisationen: Eine systemische Strukturanalyse

دانلود کتاب خشم در سازمان ها: تحلیل ساختاری سیستمی

Ärger in Organisationen: Eine systemische Strukturanalyse

مشخصات کتاب

Ärger in Organisationen: Eine systemische Strukturanalyse

ویرایش: 1 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9783531137445, 9783322901996 
ناشر: VS Verlag für Sozialwissenschaften 
سال نشر: 2002 
تعداد صفحات: 441 
زبان: German 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 14 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 36,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب خشم در سازمان ها: تحلیل ساختاری سیستمی: جامعه شناسی، عمومی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 6


در صورت تبدیل فایل کتاب Ärger in Organisationen: Eine systemische Strukturanalyse به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب خشم در سازمان ها: تحلیل ساختاری سیستمی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب خشم در سازمان ها: تحلیل ساختاری سیستمی



خشم پدیده‌ای است که همه جا در سازمان‌ها وجود دارد و برای همه کسانی که در سازمان‌ها و با آنها کار می‌کنند، جالب است. برای درک جامع خشم در زمینه "سازمان"، دیدگاه روانشناختی فردی هنوز غالب نیست. در این کار، یک زمینه اظهار نظری از دیدگاه نظری پایه با ادغام رویکردهای تئوری روان‌شناختی، جامعه‌شناختی و سازمانی ایجاد می‌شود که دیدگاه‌های جدیدی را در مورد دوره‌های خشم در سازمان‌ها امکان‌پذیر می‌سازد. نظریه ساختاری گیدنز به عنوان یک پارادایم یکپارچه عمل می کند و اجازه می دهد تا اظهاراتی در مورد ارتباط بین خشم و ساختارهای سازمانی بیان شود. روشن می شود که خشم دیگر نمی تواند به عنوان یک پدیده حاشیه ای محدود به افراد یا به عنوان یک اختلال غیرمنطقی در یک زمینه همکاری منطقی در غیر این صورت دیده شود. خشم یک پدیده اصیل اجتماعی است که هم فرآیند سازماندهی و هم ساختار سازمان را شکل می دهد. از آنجایی که سازمان‌دهی خود، همانطور که سازمان‌های مدرن برای آن تلاش می‌کنند، در نهایت مدیریت تعارض است، مدیریت خشم به یک منبع خودسازماندهی برای تیم‌ها تبدیل می‌شود که نباید دست کم گرفته شود.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Ärger ist ein allgegenwärtiges Phänomen in Organisationen und für all diejenigen von Interesse, die in und mit Organisationen arbeiten. Für ein umfassendes Verständnis von Ärger im Handlungsfeld "Organisation" greift die immer noch dominierende individualpsychologische Sichtweise zu kurz. In dieser Arbeit wird aus einer grundlagentheoretischen Perspektive durch die Integration von psychologischen, soziologischen und organisationstheoretischen Ansätzen ein theoretischer Aussagenzusammenhang entwickelt, der neue Hinsichten auf Ärger-Episoden in Organisationen ermöglicht. Als integrierendes Paradigma fungiert die Strukturationstheorie von Giddens, die Aussagen über die Zusammenhänge von Ärger und organisationalen Strukturen erlaubt. Es wird deutlich, dass Ärger nicht länger als eine auf Individuen beschränkte Randerscheinung oder irrationale Störgröße in einem ansonsten rational funktionierenden Kooperationszusammenhang gesehen werden kann. Ärger ist ein genuin soziales Phänomen, das sowohl den Prozess des Organisierens wie auch die Struktur der Organisation entscheidend formt. Da Selbstorganisation, wie sie moderne Organisationen anstreben, nicht zuletzt Konfliktmanagement ist, wird Ärgermanagement zu einer nicht zu unterschätzenden Selbstorganisations-Ressource von Teams.



فهرست مطالب

Front Matter....Pages 1-12
Einleitung....Pages 13-20
Ärger — eine erste Annäherung....Pages 21-57
Strukturmodell der Emotionen....Pages 58-124
Strukturationstheorie....Pages 125-196
Emotionsspezifische Erweiterung der Strukturationstheorie....Pages 197-247
Die organisationale Dimension der Emotionen....Pages 248-316
Strukturanalyse organisationaler Ärger-Interaktionen....Pages 317-385
Schlussbetrachtung....Pages 386-393
Back Matter....Pages 394-444




نظرات کاربران