دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Ulrich Pröll (auth.)
سری: Sozialverträgliche Technikgestaltung Materialien und Berichte
ISBN (شابک) : 9783531122427, 9783322924896
ناشر: VS Verlag für Sozialwissenschaften
سال نشر: 1991
تعداد صفحات: 202
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 13 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب ایمنی شغلی و فن آوری های جدید: سازه های عملیاتی و نیازهای مدرنیزه شدن در ایمنی شغلی نهادینه شده: علوم اجتماعی، عمومی
در صورت تبدیل فایل کتاب Arbeitsschutz und neue Technologien: Handlungsstrukturen und Modernisierungsbedarf im institutionalisierten Arbeitsschutz به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب ایمنی شغلی و فن آوری های جدید: سازه های عملیاتی و نیازهای مدرنیزه شدن در ایمنی شغلی نهادینه شده نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
کاربرد صنعتی گسترده میکروالکترونیک همچنین باعث تغییرات دوسوگرا در بعد ایمنی و سلامت شغل سودمند می شود، به عنوان مثال. ب. در مورد پیکربندی مجدد استرس و خطرات حادثه در محل کار. این منجر به پویایی از مشکلات و انتظارات می شود که حداقل ایمنی شغلی سازمانی را به چالش می کشد. با این حال، شیوه ها، الگوهای تفسیر و اصول راهنما هنوز اساساً فناوری محور و همچنین مقررات و کنترل محور هستند. پیشنهادهای خدمات و جهتگیری که به این شکل ساختار یافتهاند به طور فزایندهای ارتباط خود را با تعریف مشکل و روالهای راهحل کسبوکار روزمره از دست میدهند، نتیجه از دست رفتن تدریجی عملکرد و معنای ایمنی شغلی به عنوان یک نهاد است که مقابله با آن مستلزم گسترش کارنامه آن است. اقدامات در جهت یک پارادایم کل نگر، طراحی و خدمات محور.
Die breite industrielle Anwendung der Mikroelektronik bewirkt auch auf der Sicherheits- und Gesundheitsdimension der Erwerbsarbeit ambivalente Veränderungen, z. B. über die Rekonfiguration von Belastungen und Unfallgefahren am Arbeitsplatz. Hieraus resultiert eine Problem- und Erwartungsdynamik, die nicht zuletzt den institutionellen Arbeitsschutz herausfordert. Dessen Praktiken, Deutungsmuster und Leitideen sind aber nach wie vor im wesentlichen technikzentriert sowie vorschriften- und kontrollorientiert. So strukturierte Leistungs- und Orientierungsangebote verlieren zunehmendden Anschluß an die Problemdefinition und Lösungsroutinen des betrieblichen Alltags, die Folge ist ein schleichender Funktions- und Bedeutungsverlust des Arbeitsschutzes als Institution, dessen Bewältigung eine Erweiterung seines Handlungsrepertoires in Richtung eines ganzheitlichen, gestaltungs- und dienstleistungsorientierten Paradigmas voraussetzt.
Front Matter....Pages 1-7
Anlage der Untersuchung....Pages 9-31
Neue Technologien als Sicherheits- und Gesundheitsproblem....Pages 33-41
Der Arbeitsschutz als Institution....Pages 43-51
Neue Technologien im Handlungshorizont des institutionalisierten Arbeitsschutzes....Pages 53-148
Zusammenfassung und Diskussion der Befunde....Pages 149-176
Back Matter....Pages 177-208