دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Hans-Jürgen Arlt (auth.)
سری: essentials
ISBN (شابک) : 9783658152857, 9783658152864
ناشر: VS Verlag für Sozialwissenschaften
سال نشر: 2017
تعداد صفحات: 45
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 1 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب کار و آزادی: پارادوکس مدرنیته: جامعه شناسی کار، مطالعات سازمانی، جامعه شناسی اقتصادی، جامعه شناسی فرهنگ، روانشناسی صنعتی، سازمانی و اقتصادی
در صورت تبدیل فایل کتاب Arbeit und Freiheit: Eine Paradoxie der Moderne به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب کار و آزادی: پارادوکس مدرنیته نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در این ضروری، هانس یورگن آرلت پارادوکس جامعه مدرن ما را توصیف می کند، که آزادی را به عنوان بالاترین ارزش خود جشن می گیرد و از آن دفاع می کند، اما بر روی تمرین زندگی با فعالیت کاری متمرکز است. معمولاً غیر ارادی و به صورت بیرونی ورزش می شود. این پارادوکس ضروری را به عنوان فرصتی در نظر می گیرد تا نشان دهد مدرنیته چگونه وارد جامعه کارگری شده و چگونه می تواند بیرون بیاید. کار بی پایان با فشار رشد، مصرف گرایی و تقسیم اجتماعی در مقابل سناریویی قرار می گیرد که مجموعه کار را با حقوق آزادی فردی آشتی می دهد. به جای تکیه بر حقوق قویترین یا ملی شدن کار، از درک آزادی حمایت می شود که بستگی به رابطه منعکس شده بین تعهد و استقلال دارد. اقتصادی ترسیم شده است که به مردم اجازه می دهد بهتر زندگی کنند و کمتر به عنوان یک برنامه برابری طلبانه کار کنند، نه فقط به عنوان یک برنامه نخبه گرا.
In diesem essential beschreibt Hans-Jürgen Arlt das Paradox unserer modernen Gesellschaft, die Freiheit als ihren höchsten Wert feiert und verteidigt, aber mit der Arbeitstätigkeit eine Lebenspraxis in ihr Zentrum stellt, die in der Regel unfreiwillig und fremdbestimmt ausgeübt wird. Dieses Paradox nimmt das essential zum Anlass aufzuzeigen, wie die Moderne in die Arbeitsgesellschaft hineingeriet und wie sie herauskommen kann. Der Arbeit ohne Ende mit Wachstumszwang, Konsumsucht und sozialer Spaltung wird ein Szenario gegenüber gestellt, das die Kollektivität der Arbeit mit individuellen Freiheitsrechten versöhnt. Statt auf das Recht des Stärkeren oder die Verstaatlichung der Arbeit zu setzen, wird für ein Freiheitsverständnis plädiert, dem es auf das reflektierte Verhältnis von Bindung und Unabhängigkeit ankommt. Skizziert wird eine Wirtschaftsweise, die besser zu leben und weniger zu arbeiten als egalitäres, nicht nur als elitäres Programm realisiert.
Front Matter....Pages I-IX
Freiheit als Recht und Vermögen....Pages 1-4
Arbeit – der Anfang der Wirtschaft....Pages 5-14
Zangengeburt der Arbeitsgesellschaft....Pages 15-23
Befreiung aus dem Zangengriff....Pages 25-34
Back Matter....Pages 35-38