دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: نویسندگان: Andrea Bührmann, Angelika Diezinger, Sigrid Metz-Göckel (auth.) سری: Lehrbuchreihe zur sozialwissenschaftlichen Frauen- und Geschlechterforschung der Sektion Frauenforschung in der Deutschen Gesellschaft für Soziologie 1 ISBN (شابک) : 9783810028631, 9783322998309 ناشر: VS Verlag für Sozialwissenschaften سال نشر: 2000 تعداد صفحات: 273 زبان: German فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 5 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Arbeit, Sozialisation, Sexualität: Zentrale Felder der Frauen- und Geschlechterforschung به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب کار ، اجتماعی شدن ، تمایلات جنسی: زمینه های اصلی مطالعات زنان و جنسیت نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
علت ساختاری و اجتماعی آنها. از این حیث، حوزه موضوعی پژوهش زنان به کل جامعه و توزیع کار و قدرت بین جنسها گسترش مییابد، که همان چیزی است که زنان را آنطور که هستند میسازد: یعنی «موجودات جنسیتی» در مقابل بسیاری از مردان. که هنوز خود را چنین معرفی نکرده اند، به ویژه نه در چارچوب فعالیت های علمی خود که ادعا می کنند از نظر جنسیتی بی طرف هستند. با این حال، مطالعات زنان، مردان را به عنوان جنس مخالفی که به آن مرتبط هستند و احتمالاً به آن وابسته هستند نیز اشاره میکند. پژوهش زنان «اخیراً به تحقیقات جنسی تبدیل شده است، زیرا به مردان به صورت تطبیقی، انتقادی و تحلیلی اشاره میکند و روابط جنسیتی و روابط جنسیتی را در چارچوب چارچوب اجتماعی-تاریخی موضوع بررسی خود قرار میدهد. پژوهش زنان بر این اساس به دو شکل تحلیل میکند. نابرابری: یک نیروی قشربندی اجتماعی و یک نیروی اجتماعی شدن مردسالارانه» (Metz G6ckeI1993, 410). پژوهش زنان خود را به عنوان جامعهشناسی خط فاصله نمیبیند که نقاط کور پژوهش در مورد زنان را پر کند. او با در نظر گرفتن شرایط زندگی و تفسیرهای زنان به عنوان نقطه شروع مفاهیم و تحقیقات نظری خود، به بی طرفی جنسیتی ادعایی رویکردها و اصطلاحات تثبیت شده حمله می کند. انتقاد او در درجه اول به این واقعیت است که اینها ادعای اعتبار جهانی برای همه اعضای جامعه دارند، اگرچه آنها عمدتاً شرایط زندگی اجتماعی و تجربیات مردان را منعکس می کنند.